Glorija Estefan proslavlja 40 godina braka i priznaje: Suprug mi je bio prvi i jedini

Glorija Estefan proslavlja 40 godina braka i priznaje: Suprug mi je bio prvi i jedini

Autor: | 30/07/2019

0

Pevačica Glorija Estefan (61) otvorila je dušu za američke medije i javno progovorila o nekim temama koje su do sada bile skrivene.

Kubansko-američka pevačica već 40 godina je u braku sa suprugom Emiliom Estefanom, a njihova ljubavna priča mnogima je san. Davne 1989. godine pevačica je doživela i stravičnu saobraćajnu nesreću, gde je povredila kičmu, a taj nemili događaj njihov brak učinio je još jačim.

- Zajedno smo rasli sve ove godine zajedno, a naročito posle moje nesreće. Takve stvari ljude ili razdvoje ili spoje, a nas je moja nesreća očigledno zacementirala - sa osmehom priča pevačica, koja ne krije da u svom životu nije imala drugog muškarca pored sebe.

- Emilio i ja smo četrdeset godina u braku i bio je prvi i jedini muškarac u mom životu. Rekla sam mu da je odradio đavolje dobar posao - šaljivo je prokometarisala pevačica za Dailly Mirror i dodala:

- Nisam tražila muškarca za udaju, jednostavno smo se zaljubili. Nijedno od nas se nikada nije usudilo da pomisli na prevaru, a kamoli da se predamo drugima. Nas dvoje smo čudni, jer nismo hteli da nas iko povezuje kao par, da ne pomešamo privatno i poslovno, ali bilo je neizbežno.

Glorija je za američke medije otkrila i kako je njihova ljubav počela...

- Dve godine smo bili u vezi, samo nam je toliko trebalo da se poželimo da zauvek ostanemo zajedno. I sada, posle toliko godina, mogu punog srca da kažem da je to bilo jedno dugo i prelepo životno putovanje - navela je pevačica, koja kao ključ za srećan brak vidi  u različitosti.

- Veoma smo različiti. Ali složni smo u stvarima koje su zaista važne i koje su prioritet. Pre svega mislim na porodicu, ali i na prave vrednosti i moral - naglašava lepa Glorija, koja je u braku sa Emilijom dobila dvoje dece, sina Najiba (38) i ćerka Emili (24).

Ne krije da voli život i da u sedmoj deceniji ima puno volje, snage i energije.

- Brojka 61 nije zabavna i svako ko kaže suprotno, laže. Ali, ja se osećam kao da imam 18. Imam bezgranično puno energije. Kad jednom shvatite i postane vam jasno da vam je ostalo mnogo manje života, nego što ste proživeli, postaje vam važno da uživate u svakom trenutku i da radite ono što vas usrećuje - zaključila je pozitivna Glorija Estefan u intervjuu za Dailly Mirror.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Glorija Estefan

Pročitajte još