Ovo su roditelji Darije Kisić: Majka izgleda kao da joj je sestra, otac Bogdan prvi put u javnosti

Ovo su roditelji Darije Kisić: Majka izgleda kao da joj je sestra, otac Bogdan prvi put u javnosti

Autor: | 08/05/2024

0

Roditelji Darije Kisić prvi put zajedno u javnosti

Darija Kisić aktivna je na društvenim mrežama, ali ne objavljuje često dešavanja iz privatnog života. No, ovih prazničnih dana nakratko je odškrinula vrata svog intimnog sveta, pa nam se tako ukazala i prilika da vidimo njene roditelje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

“Moji”, napisala je ugledna doktorka pored fotografije oca i majke, koji su joj nasmejani pozirali.

Darija dolazi iz ugledne porodice akademskih građana. Otac Bogdan je elektroinženjer, radni vek proveo je u sarajevskom preduzeću “Energoinvest”, dok je majka Vesna lekar, pedijatar. Upravo je ona bila uzor Dariji da izabere isti poziv.

Pročitajte: Gimnaziju je završila kao vukovac, a sada je na red došao fakultet - Evo šta je upisala i gde će studirati ćerka Darije Kisić

Za razliku od mame, ona je izabrala epidemiologiju.

– Retko ko upiše medicinu da bi se bavio preventivnim granama medicine. Većina nas koji je upišemo želi da leči, da budemo hiruruzi, pedijatri. Malo ko hoće da bude epidemiolog.

Instagram

 

Od roditelja je, kao što vidimo, Darija nasledila i dobar izgled. 

Kada je bivša ministarka za brigu o porodici pre nekog vremena objavila fotografiju sa majkom, svi su bili zapanjeni. Pitali su se da li joj je to sestra ili drugarica.

Gospođa Vesna Kisić izgleda zaista sjajno. Postoji podatak da je rođena 1951. godine, ali je očigledno našla neku tajnu da zaustavi vreme. Ili je, jednostavno, u pitanju dobra genetika.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Tešić/ATAImages