Ožalošćene ćerke, sestra, bivši muž... Objavljena umrlica Bojane Janković, poznato vreme i mesto sahrane

Ožalošćene ćerke, sestra, bivši muž... Objavljena umrlica Bojane Janković, poznato vreme i mesto sahrane

Autor: | 23/04/2024

0

Sahrana Bojane Janković u petak na Novom groblju

Voditeljka Bojana Janković preminula je iznenada u 46. godini. Vest koja je šokirala javnost prošlog petka ubrzo je dobila i zvaničnu potvrdu Bojaninih najbližih.

„Porodica potvrđuje da je Bojana iznenadno preminula danas. I mada razume da je ona medijima zanimljiva ličnost, poziva sve medije da se ponašaju u skladu sa svojom etikom, da poštuju svoju koleginicu i da puste porodicu i Ivanu da u miru odboluju ove teške momente”, poručili su.

Instagram

 

Uprkos svemu, poznanici i prijatelji lepe voditeljke i dalje se teško mire sa informacijom da je više nema. Svi je pamte kao vedru, iskrenu i nasmejanu ženu, koja o drugima ružnu reč nikada nije izgovorila.

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne Bojanine fotografije, koje su podelili njeni prijatelji, pitajući se u čudu kako je uopšte moglo doći do takve tragedije.

Porodica Bojane Janković danas je objavila umrlicu u kojoj se navode vreme i mesto sahrane.

„Bojana Janković (1977–2024), preminula je 19. aprila 2024. godine. Sahrana će se obaviti u petak, 26. aprila, u 14.30 na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14.00 časova.”

Pročitajte: Rada Radenović objavila poruke koje joj je Bojana slala pred smrt - Ne mogu da dočekam da...

Među ožalošćenima se navode sestra Ivana, braća Andreja i Uroš, ćerke Zoja i Iskra.

Takođe, potpisani su i njeni: Anja, Aki, Vida, Stefan i Hana, Ognjen, Škora, Nađa, kao i mnogobrojni prijatelji i familija.

Printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages