Irina Vukotić i zgodni doktor slave u Parizu: Ljubav i sreća više se ne mogu sakriti

Irina Vukotić i zgodni doktor slave u Parizu: Ljubav i sreća više se ne mogu sakriti

Autor: | 03/05/2024

1

Prošlo je skoro dve godine otkako su Irina Vukotić i Radmilo Janković otpočeli emotivnu vezu.

Miša Obradović

 

– Nema lepšeg osećaja na ovom svetu nego voleti i uživati u ljubavi dobrog čoveka sa kojim satima možete da razgovarate, smejete se od srca, gajite međusobno razumevanje i poštovanje – rekla je Irina za  HELLO! odgovarajući na pitanje ima li istine u glasinama da je u vezi sa priznatim anesteziologom.

Pročitajte: Nema više šta da krije - Irina Vukotić blista u zagrljaju zgodnog doktora - Milion razloga za sreću

Zvaničnu potvrdu ljubavi Irina Vukotić i Radmilo Janković dali su krajem prošle godine kada su objavili zajedničku fotografiju, nastalu tokom odmora na Kubi.

U taj kraj sveta zaputili su se kako bi proslavili Radmilov 50. rođendan, ali i uživali u suncu, moru i romantici daleko od radoznalih pogleda.

„Milion razloga za sreću i osmehe ti želim. Budi mi najsrećniji na svetu”, reči su koje je Irina javno uputila svom dečku.

Ovih dana zaljubljeni par se ponovo oglasio foto-razglednicom, i to iz „Grada ljubavi”. Zagrljeni su pozirali na ulicama Pariza, ne krijući ljubav i sreću.

Instagram

 

Ovog puta, povod za slavlje bio je 48. rođendan lepe voditeljke, koja iz prvog braka ima ćerku Iskru. I njen izabranik, inače profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, iza sebe ima brak i decu.

Po svemu sudeći, ljubav u zrelim godinama bila je pun pogodak i ostvarenje svih njihovih snova.

Pročitajte: Čestitamo, doktore! Samo godinu dana nakon što se saznalo da su par, dečko Irine Vukotić podelio divne vesti

Inače, tokom boravka u Parizu Irina Vukotić i Radmilo Janković sreli su se i sa bivšom suprugom Vojina Ćetkovića, nekadašnjom voditeljkom Natašom Milovanović.

 

 

Irina i Nataša upoznale su se dok su zajedno radile na Trećem kanalu, a već decenijama neguju prijateljstvo.

- Nataša je jedno divno biće, puno pažnje i ljubavi. Još je mlađa i lepša nego što je ljudi pamte. Dobrog čoveka godine maze. Često dođe u Beograd ili mi otputujemo kod nje – otkrila je nedavno Irina u razgovoru za HELLO!
 

Komentari (1)

Loading
Olivera 17:09 03.05.2024
Odgovori

Ugledni doktor, anesteziolog, zamenik direktora KC Niš, bio ozbiljan čovek,imao dobar brak u kome je bio preko 20 godina,ima dvoje divne dece i otkako je u vezi sa ovom voditeljkom počeo da se ponaša onako kako ne odgovara njegovom obrazovanju a ni godinama. Slika se kako svira, mlatara rukama, ne znam sta je ovim našim lekarima mnogi uplivaju u vezu sa tim voditeljkama bivšim ucesnicama raznih rialiti programa, zadruga, parova,velikog brata. Dajte bre doktori, školovali ste se za ozbiljan poziv, kako tako nisko padate, rasturite svoje porodice zbog nekih koje nisu ni 2 milimetra do vaseg obrazovanja a ni ponašanja.

Milan Petrović Miša Obradović