Prinova u porodici Đoković: Stefan i Tara skaču od sreće, stiže društvo za igru

Prinova u porodici Đoković: Stefan i Tara skaču od sreće, stiže društvo za igru

Autor: | 19/04/2024

1

Novak i Jelena Đoković usrećili Stefana i Taru

Kad kuća nije tesna, ni deca nisu besna! Stara narodna poslovica i te kako može da se primeni na porodicu Đoković, veliku, složnu i srećnu.

Antonio Ahel/ATA Images

Sportska dinastija iz godine u godinu je sve veća – Novak ima dvoje dece, njegov mlađi brat Đorđe prošle godine je prvi put postao tata, baka Dijana i deda Srđan raduju se unucima, kojih će sigurno biti još, a supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena juče je podelila lepe vesti iz njihovog doma.

Pročitajte: Novak sa porodicom na prestižnom događaju u Monte Karlu, Stefan i Tara ukrali šou

„Ne znam da li je on pronašao nas, ili smo mi pronašli njega. Srećom, niko od nas više nije izgubljen“, napisala je Jelena Đoković na Instagramu.

Iako bi mnogi u prvi mah pomislili da je stigla prinova, fotografije su otkrile o čemu se radi.

 

 

Naime, i Nole i Jelena veliki su ljubitelji životinja. Svoje ljubimce često vode sa sobom, verni četvoronožni prijatelji prate velikog šampiona čak i na turnirima, a sada su otkrili da im se pridružio još neko.

Jelena je pokazala fotografije i snimke belog šteneta oko kojeg su se svi okupili, naročito najmlađi članovi porodice. Uživala je dok je kupala malog psa, a imala je i najslađe pomoćnike.

Profimedia

 

 „Najsrećniji pas na svetu!“, primetio je neko od Noletovih fanova.

Pročitajte: Ovako se sin uči da postane džentlmen i šmeker - Đoković uveo strogo pravilo Stefanu

Mnogi su u komentarima pitali da li je pas udomljen, a neko je odgovorio da jeste. Đokovići su ga pronašli i odlučili da mu pruže utočište, na veliku radost Stefana i Tare, koji su dobili društvo za igru.

Komentari (1)

Loading
Miroslav 21:49 20.04.2024
Odgovori

Poštovana autorko kolumne, za sledeći pežorativni opis, ili za citiranje narodne izreke se spremite malo bolje.....izreka glasi" gde deca nisu besna, kuća nije tesna".....

hellomagazin.rs Photo by Clive Brunskill Getty Images

Slične Vesti