Poslednja želja Nede Arnerić: Sačuvaću to za neki drugi život, ako se desi...

Poslednja želja Nede Arnerić: Sačuvaću to za neki drugi život, ako se desi...

Autor: | 10/01/2024

0

Poslednja želja Nede Arnerić nije se ostvarila

Vest da nas je napustila Neda Arnerić, jedna od najsjajnijih zvezda ovdašnjeg glumišta, tog 10. januara 2020. godine u bolu je ujedinila sve prostore nekadašnje države. A samo nekoliko meseci ranije, posle duže pauze vratila se pozorištu...

Ata Images

 

Iako je iza nje bila teška godina, u kojoj je izgubila supruga, doktora Milorada Mešterovića, sa kojim je provela skoro četiri decenije, a zatim neko vreme bila u bolnici pokušavajući da se izbori sa depresijom, odavala je utisak osobe koja je čvrsto rešila da krene napred.

Pročitajte: Neda Arnerić ludo je volela ovog poznatog pevača, zauvek je ostao njen nedosanjan san

U poslednjem intervjuu za HELLO! govorila je o brojnim planovima: radovala se premijeri dečje predstave, sertifikatu iz nemačkog jezika koji je uspešno savladala, povratku na časove joge, prilici da otputuje u Indiju, nadala se penzionerskim danima u Alpima...

Getty Images

 

Lepa glumica, nezaboravna Višnja na Tašmajdanu, napustila nas je u 67. godini. Često je isticala da je zbog glume, kojom je počela da se bavi još kao dvanaestogodišnja devojčica, preskočila detinjstvo.

- Ceo život želela sam da skačem padobranom, ali nisu se namestile kockice. Probala sam da vozim dasku na talasima i nisam se baš proslavila. Pomislila sam - ako nisam uspela iz prve, neću to nikad ni savladati, i batalila.

Pročitajte: Sve je moglo biti drugačije - Smrt Nede Arnerić dogodila se na današnji dan, dve godine kasnije isplivala velika istina

Maštala je, rekla nam je tad, i da se popne na Himalaje, želela je da se bavim alpinizmom. Bila je više nego iskrena kada smo je pitali šta sve nije imala prilike da uradi, a volela bi.

- Privlačili su me ekstremni sportovi, ali to će ostati za neki drugi život, ako se desi. A možda se i desi, o tome ništa ne znamo.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Dove/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images