Porođaj je trajao 26 sati: Miloš Timotijević otkrio ime sina koje znači "rođen da sledi Boga"

Porođaj je trajao 26 sati: Miloš Timotijević otkrio ime sina koje znači "rođen da sledi Boga"

Autor: | 02/01/2024

0

Sin Miloša Timotijevića ima snažno ime

Iako ne priča često o svom porodičnom životu, Miloš Timotijević je odlučio da se otvori povodom straha koje je osećao kada je njegov sin dolazio na svet.

Dalibor Danilović

 

On je za "24sedam" otkrio kako pamti momenat i koja osećanja su bila najintenzivnija kada je prvi put video sina i uzeo ga u naručje.

Pročitajte: Otac Tijane Simić veoma je poznat - Nećete verovati ko je tast Miloša Timotijevića

Naveo je da je porođaj trajao 26 sati i da se seća panike kada je naslednik došao na ovaj svet.

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se sin rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi - rekao je glumac.

Instagram

 

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio.

Pročitajte: Atraktivna i dosta mlađa - Ovo je fatalna Tijana zbog koje je Miloš ostavio suprugu i ponovo stao pred matičara

Jakov je biblijsko ime koje znači "onaj koji je rođen da sledi Boga" i za dečake koji ponesu ovo ime veruje se da su odani, verni, snalažljivi i istrajni.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović

Pročitajte još