Otac Tijane Simić veoma je poznat: Nećete verovati ko je tast Miloša Timotijevića

Otac Tijane Simić veoma je poznat: Nećete verovati ko je tast Miloša Timotijevića

Autor: | 27/10/2022

0

Otac Tijane Simić je ovaj uspešni sportista

Miloš Timotijević (47) pre nekoliko dana oženio se prelepom Tijanom Simić (32) sa kojom je, kako mediji pišu, u vezi samo četrdeset dana. Ljubav se jednostavno dogodila, pa je zgodni glumac svoj 14 godina dug brak sa Dunjom Galić brzo okončao.

Pročitajte: Atraktivna i dosta mlađa - Ovo je fatalna Tijana zbog koje je Miloš ostavio suprugu i ponovo stao pred matičara

Instagram

 

Poznato je da Tijana živi u Portugalu, ali malo je poznato ko je njen otac. Naime, kako saznaje „Kurir“, otac Tijane Simić je naš poznati fudbaler Saša Simić. On je niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove „Madeiru“, „Boavistu“, „Beiru Mar“, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

‒ Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Lisabon, za koji je izuzetno vezana ‒ navodi izvor i otkriva kako su se ona i Miloš upoznali.

Pročitajte: Punih 14 godina nestalo je u trenu - Ovo je Dunja od koje se Miloš Timotijević razveo i posle 40 dana oženio drugu

Instagram

 

‒ Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se pronašli, bila je to ljubav na prvi pogled. Budući da se malo pre toga razveo, nisu želeli da gube vreme i posle nešto više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u užem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je Miloš na društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao „zauzet“ ‒ završava izvor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još