Više od 10 godina čekali su dete, Đina je stigla! Neverovatna ljubavna priča Stevana Anđelkovića i Nataše

Više od 10 godina čekali su dete, Đina je stigla! Neverovatna ljubavna priča Stevana Anđelkovića i Nataše

Autor: | 16/12/2023

0

Stevan Anđelković i njegova supruga Nataša postali su roditelji!

Izabranica poznatog pevača na svet je donela devojčicu Đinu, a kuma i najbolja Stevanova prijateljica Milica Todorović objavila je preslatku fotografiju devojčice.

„Stigla ljubav kumina. Dobro nam došla, Đina“, napisala je Milica i tagovala svoje kumove, Stevana i njegovu ženu Natašu.

Boško Karanović

 

Nataša i Stevan su se zabavljali 11 godina pre nego što su 2018. godine ušli u bračne vode. Pevač već nekoliko godina mašta o tome da se ostvari u ulozi oca, a sada mu se želja i ostvarila.

Pročitajte: Stevan Anđelković kupio je stan u elitnom delu Beograda, a evo i ko su mu komšije

- Čovek nekada mora da podvuče crtu. Dosta sam bio opušten momak. Neke stvari moraju na vreme da se urade, na primer da čovek osnuje porodicu - kazao je 2018. godine Stevan i istakao da bi voleo da postane otac.

Instagram

 

Iza Nataše i Stevana stoji veoma neobična ljubavna priča, o kojoj je jednom prilikom pevač govorio.

Ljubavna priča Stevana i Nataše

- Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala - prisetio se pevač.

Poslala mu je po drugarici ceduljicu sa porukom, a on je pristao da ode na kafu sa njom samo iz pristojnosti. Međutim, posle kraćeg razgovora zaljubio se u sadašnju suprugu.

Pročitajte: Milica Todorović je bila najveselija kuma na venčanju svog najboljeg prijatelja

- To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. S druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - rekao je u emisiji "Od A do Da".

Ata Images

 

Kako je otkrio, najlepše mu je bilo kada je ugledao Natašu u venčanici jer je izgledala "kao boginja". Ipak, prva bračna noć nije protekla onako kako su zamišljali.

- Krenuo sam da joj skidam haljinu, želeli smo da imamo prvu bračnu noć, ali onda nam je njena rodbina u pet ujutru pozvonila na interfon jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata da bi ušla u stan. Pravo ludilo - ispričao je tom prilikom Stevan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti