Ćerka Jelene Tomašević mnogo otkrila o mami? Pevačica iznenađena Nininom izjavom

Ćerka Jelene Tomašević mnogo otkrila o mami? Pevačica iznenađena Nininom izjavom

Autor: | 14/12/2023

0

Ćerka Jelene Tomašević iskreno o mami

Jelena Tomašević nedavno je predstavila spot za pesmu "Rano moja mila", kojom ujedno najavljuje novi album koji će izdati u februaru.

Jelena otkriva da je, pored brojnih uspeha koje je postigla, za nju najveću krunu karijere predstavljao nastup koji je imala sa Andreom Bočelijem, ali i kako je njena dvanaestogodišnja ćerka Nina reagovala na novi spot.

K1 TV screenshot

 

- To je bio veliki poduhvat za mene. Nisam ni bila svesna koliko je veliko, tek kad se završilo, osetila sam neverovatnu sreću i zadovoljstvo, čak ni posle Evrovizije se nisam tako osećala. Tu ne govorim o uspehu, već o mom ličnom doživljaju; bilo je zaista veličanstveno - kaže Jelena i ističe da pop muzika ipak opstaje.

Pročitajte: Okršaj kakav nismo imali - Karleuša i Tomaševićeva prošetale istu frizuru, kojoj više ide uz lice?

- Trebalo bi da postoji odbrana kvaliteta prave pop muzike. Trendovska muzika treba da postoji i uvek je postojala, prolazi kroz faze koje dođu i prođu, ali dobra pop muzika uvek ostaje. Pop pevači trebalo bi da budu produktivniji, mislim da su sada svi shvatili da će se probuditi - kaže Jelena i dodaje da joj je ćerka najveći kritičar.

Boško Karanović

 

- Kada sam joj pokazala spot za novu pesmu, rekla mi je: "Mama, jako si lepa, ali nekako mnogo glumiš" - kaže Jelena i otkriva kakva je mama.

- Nisam nešto stroga, ali nisam baš ni blaga. Imamo neka pravila koja se poštuju. Puštamo je, ali je nekako i samostalna. 

Pročitajte: Sama je izabrala, nismo je forsirali - Ivan Bosiljčić otvoreno o ćerki Nini

- Drago mi je da je dete koje već sa 12 godina putuje samostalno sa folklorom i muzičkom školom - zaključila je Jelena Tomašević u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji „K1“.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti