Sreća zakucala na vrata Ive Štrljić! Decembar joj je doneo najlepše vesti, ČESTITAMO!

Sreća zakucala na vrata Ive Štrljić! Decembar joj je doneo najlepše vesti, ČESTITAMO!

Autor: | 13/12/2023

0

Iva Štrljić, koja u seriji "Igra sudbine" tumači lik Dijane Erski, dobitnica je nagrade „Business Women“ za tu ulogu kojom je osvojila srca publike.

- Raduje me što sam godinu zaokružila nagradom za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine" koju publika iskreno obožava. Mislim da je to najlepši način da uplovim u narednu godinu sa još jačom snagom da nastavim da gradim ovaj lik, kao i ostale na kojima trenutno radim - rekla je glumica.

Kako je istakla glumica novogodišnju atmosferu izuzetno voli, pa je iz tog razloga bila posebno srećna.

- Oduvek sam volela novogodišnju atmosferu, onu neku lepu, mekanu i pitomu emociju koju ona nosi, tako da sam i zbog toga posebno srećna što, evo, pored jelke držim i ovo priznanje kao jedan divan poklon publike.

Ata Images

 

- Ova nagrada namenjena je damama koje su se ove godine potrudile da rade na svojim snovima i ostvaruju ciljeve i na taj način skrenule pažnju svojim stvaranjem na sebe, pa mi je i taj momenat kada govorimo o njoj jednako drag zato što me podstiče da kao i do sada dajem sve od sebe na svim poljima - objasnila je Iva Štrljić.

Pročitajte: Iva Štrljić u suzama o ocu Milanu, raspala se na komade - Boli me to što je rekao, nije umeo ništa...

Glumica novogodišnju noć iščekuje s istim žarom kao u detinjstvu.

- To je ono što je, kada govorimo o snazi žene, rekla bih najvažnije, sačuvati uvek bar komadić nečeg detinjeg u sebi jer si tako uvek svež, a nikad umoran.

- Volim ovu ulogu, snimam već evo petu sezonu sa istim poletom kao svaku do sada. Dobar dančić i doviđence, ti simpatični detalji Dijane Erski su ono što mi ljudi svakodnevno govore, ono što ih zabavlja, onaj šarmantni pečat koji Dijana nosi sa sobom. Drago mi je što je to tako.

zlatko đorđević

 

- Prošle godine poželela sam nekoliko važnih želja za ovu u ponoć i drago mi je što se ova godina potrudila da mi ih i ostvari - izjavila je Iva Štrljić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti