Romana je konačno čula majčin glas: Moja ćerka nije kriva, da jeste ostala bi „da trune" u zatvoru

Romana je konačno čula majčin glas: Moja ćerka nije kriva, da jeste ostala bi „da trune" u zatvoru

Autor: | 14/08/2020

0

Majka Romane Panić nedavno je ispričala da je veoma ljuta na ćerku i da joj se uopšte nije javila otkako je uhapšena u Australiji. Pevačica je pre nekoliko dana deportovana u Srbiju, a od tog trenutka svaki njen korak pomno se prati. Njena majka Gordana je, pak, navodi se, sigurna da njena ćerka nije počinila nikakav zločin. Kako mediji prenose pisanje domaćeg tabloida, ona tvrdi da bi Romana ostala u zatvoru „da trune“ ukoliko je suprotno u pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 20. Нов 2017. у 1:43 PST

‒ Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče ‒ rekla je na početku razgovora.

‒ Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade na njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila. I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo „da trune“ u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam ‒ zaključila je majka Romane Panić, prenose domaći mediji.

Pročitajte: Oglasila se Romana Panić, ovo su njene oštre reči

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 12. Окт 2019. у 2:29 PDT

Romana Panić uhapšena je jer je zajedno sa partnerom izvršila prevaru i opljačkala račune građana koji su koristili bankomate u Australiji. Pošto je odslužila deo kazne, zbog primerenog vladanja puštena je na slobodu pre isteka pritvora određenog presudom. Iako je mislila da će se odmah vratiti u Beograd, Romana je bila zadržana u centru za imigrante u Brizbejnu. Nakon boravka u centru, deportovana je iz Australije, a 11. avgusta stigla je u Beograd.

Na svom Instagram story-ju je odmah objavila fotografije iz grada, uz reči čuvene pesme: “Gde god da krenem taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati”.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još