Porodica u strahu da pevačica ne naudi sebi: Romana odbija da jede, budi se uplakana

Porodica u strahu da pevačica ne naudi sebi: Romana odbija da jede, budi se uplakana

Autor: | 29/06/2020

0

Romana Panić privedena je nakon što joj je određena zatvorska kazna u trajanju od 12 meseci zbog teškog krivičnog dela ‒ krađe novca na bankomatima. Pevačica i njen verenik, inače agent za prodaju nekretnina, Filip Mrkajić sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji.

‒ Oni su u Australiji boravili kao turisti kada su zapali u probleme sa novcem. Brzo su smislili plan kako da „napune novčanike“ pa su prikupili bankovne podatke 35 osoba ‒ izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Romana i Filip uhapšeni su zbog korišćenja sofisticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim su kopirali podatke i bankovne kartice. Osuđeni su na 14 i 12 meseci zatvora, prenose australijski mediji. Par je uspeo da falsifikuje čak 22 kartice i podigne sumu od 23.500 dolara.

Pročitajte: Ko je čovek zbog koga je Romana pala tako nisko?

Romana Panić privedena i odmah pala u teško psihičko stanje

Otkako je Romana Panić privedena, njeno zdravstveno stanje veoma je loše. Kako piše dnevni list „Alo“, pevačica je, navodno, u teškoj depresiji. Izvor blizak njenoj porodici za domaće medije kaže da odbija da jede. Ona time ozbiljno ugrožava zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

‒ Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, a prijatelji su u neverici, jer je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima. Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije ‒ priča izvor.

Pročitajte: Gde je nestala Romana Panić? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 9. Апр 2020. у 2:50 PDT

‒ Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju. Malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom ‒ objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.

‒ Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, ono joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Ona se probudi u suzama i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela ‒ priča izvor.

Pročitajte: Romana Panić privedena, a ovako je pričala o usvajanju deteta: Nadam se da neću imati poteškoća da ispunim tu želju

Porodica privedene pevačice čini sve kako bi je makar malo ohrabrila.

‒ Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše ‒ zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram
Tagovi: romana panić