Da li je ovo isti čovek? Miloš Timotijević pokazao novi izgled, potpuno neprepoznatljiv

Da li je ovo isti čovek? Miloš Timotijević pokazao novi izgled, potpuno neprepoznatljiv

Autor: | 28/10/2023

0

Transformacija Miloša Timotijevića iznenadila obožavaoce

Poslednjih godina Miloš Timotijević radi punom parom, a uloge u pozorištu, serijama i na filmu nižu se jedna za drugom. Gust raspored, međutim, uzeo je danak. Omeo ga je u vežbanju, pa je glumac za kratko vreme nabacio čak 14 kilograma, koje je disciplinovanim radom na sebi uspešno izgubio.

Jakov Simović

 

Svi su tada pohvalili ovu neverovatnu transformaciju jer je Timotijević pokazao veliku snagu volje i da mu je stalo do izgleda i zdravlja. Ali glumac očigledno nije spreman da potpuno promeni izgled samo zbog svog zdravlja.

Pročitajte: Punih 14 godina nestalo je u trenu - Ovo je Dunja od koje se Miloš Timotijević razveo i posle 40 dana oženio drugu

Nova transformacija Miloša Timotijevića iznenadila je javnost - seda kosa, brada, a na fotografiji koju je objavio je čak i namršten. Naravno reč je o novoj ulozi za koju se Miloš pripremao, i očigledno se fotografisao u pauzama  snimanja.

 "Original Bogdan Diklić", "Miloše, ja pomislila da ti je ovo deda", "Neprepoznatljiv", samo su neki od komentara.

Instagram

 

Podsetimo, Miloš je nedavno u intervjuu za HELLO! otkrio da se dugo bavio sportom, prvo tenisom, potom aikidom, posle čega je usledila teretana.

Pročitajte: Miloš Timotijević bio je vrhunski sportista, za HELLO! priznaje - Moja psiha to ne bi mogla da podnese


Kad je napravio pauzu u vežbanju, to se odmah odrazilo na njegov izgled, ali je još tada najavio da će se vratiti treninzima jer posao kojim se bavi to zahteva, a rezultati su govorili za sebe.

Luka Šarac

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još