Svi su gledali u lepu Sofiju: Ćerka Bogdana Diklića iz prvog reda bodrila Partizanove košarkaše FOTO

Svi su gledali u lepu Sofiju: Ćerka Bogdana Diklića iz prvog reda bodrila Partizanove košarkaše FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Ćerka Bogdana Diklića bodrila košarkaše Partizana

Bogdan Diklić godinama je želeo da ima decu i želja mu se ostvarila u poznijim godinama kada je njegova tadašnja supruga Dijana Marojević na svet donela Sofiju. Dan kada mu se rodila ćerka bio je najlepši u životu slavnog glumca, koji je konačno shvatio šta znači bezuslovna ljubav.

Ata Images

 
 

Bogdan i Dijana nisu ostali u braku, ali to ih nije sprečilo da održe sjajan odnos i da im Sofija bude centar sveta. Omiljenog glumca i njegovu ćerku u poslednje vreme češće viđamo zajedno u javnosti, kao što je to bio slučaj sinoć, kada su bodrili Partizan koji se plasirao u finale ABA lige.

Pročitajte: Ova glumica je bivša žena Bogdana Diklića - Stariji je od nje 22 godine, ćerka im je prava lepotica FOTO

ATA Images

 

Sofija ima dvadeset godina i voli da fotografiše prizore iz svakodnevnog života, a izgleda da je zaljubljenik i u sport. Njen tata poznat je kao veliki „partizanovac“, pa ne čudi što su se našli na utakmici Bogdanovog omiljenog kluba koji je igrao protiv Cedevita Olimpije.

ATA Images

 

Sofija je imala teksas-jaknu i maramu na glavi, opušteno i mladalački, dok je Bogdan pratio utakmicu u bojama omiljenog kluba. Iako je glumac više puta istakao da je Sofija lepotu nasledila od majke, moramo da priznamo da se i te kako vidi da je ćerka Bogdana Diklića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti