Postao je otac na pragu pedesete: Bogdan Diklić u retkom izlasku s ćerkom Sofijom, pogledajte samo tu zanosnu plavušu FOTO

Postao je otac na pragu pedesete: Bogdan Diklić u retkom izlasku s ćerkom Sofijom, pogledajte samo tu zanosnu plavušu FOTO

Autor: | 22/02/2023

0

Bogdan Diklić na promociji Južnog vetra sa ćerkom Sofijom

Promocija nove sezone serije „Južni vetar: Na granici”, koja će se prikazivati vikendom na Radio-televiziji Srbije, okupila je glavne aktere ostvarenja, ali i brojne javne ličnosti koje su želele da u MTS dvorani pretpremijerno pogledaju prvu epizodu.

Pročitajte: Prelep prizor iz doma Sergeja Ćetkovića - Bebi se najviše obradovala ćerka Mila FOTO

Ata Images

 

Oca Petra Maraša, glavnog junaka, igra Bogdan Diklić koji je kratko poručio:

− Mogu da kažem da je „Južni vetar” jedan od poslova u kojem sam uživao. Stvarno smo lepo radili.

Filmski tata Miloša Bikovića na promociju je došao u društvu ćerke Sofije, koja je izrasla u lepu devojku duge plave kose, po kojoj podseća na majku, glumicu Dijanu Marojević Diklić.

Pročitajte: Ova glumica je bivša žena Bogdana Diklića - Stariji je od nje 22 godine, ćerka im je prava lepotica FOTO

Ata Images

 
 

Bogdan Diklić je naslednicu dobio na pragu pedesete godine, a u jednom intervjuu ispričao je koliko mu je ona promenila život:

− Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti