Biće veselo! Bivša devojka Milana Marića stigla u Beograd, pogledajte kako danas izgleda 20 godina starija glumica FOTO

Biće veselo! Bivša devojka Milana Marića stigla u Beograd, pogledajte kako danas izgleda 20 godina starija glumica FOTO

Autor: | 04/03/2023

0

Bivša devojka Milana Marića u Beogradu

Ovih dana u Beogradu se održavaju dve velike manifestacije: Pesma za Evroviziju i 51. FEST.
I pored više od 30 učesnika koji su tokom dve polufinalne večeri prodefilovali scenom muzičkog takmičenja koje otvara vrata evrovizijske scene, najveća zvezda bio je voditelj programa, glumac Milan Marić.

Pročitajte: Milan Marić otvorio dušu, ljubav se ugasila - Svaki raskid je težak...

RTS printscreen

 

Sa druge strane, na ovogodišnjem FEST-u predstavljen je, između ostalih, film “Baci se na pod”, hrvatske rediteljke i glumice Nine Volić.

Da li su se Nina i Milan sreli u njegovom rodnom gradu i razmenili sećanja na dane kad su bili u ljubavi ostaje nam da nagađamo. Bilo kako bilo, Nina je u Beograd došla sa Goranom Bogdanom, koji poput Milana uživa status miljenika ženskog sveta, a u Nininom debitantskom rediteljskom ostvarenju, tumači glavnu mušku ulogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Milan Marić i Nina Volić, koja je od njega starija dve decenije, otpočeli su romansu neposredno posle njegovog diplomiranja. U to vreme on je imao 24, a ona 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom “Mali mi je ovaj grob”.
“Nisam ni slutio da će ta priča toliko zanimati javnost”, rekao je jednom prilikom Milan, koji je poznat po tome što nerado govori o svojoj intimi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti