Glamurozni bračni par Cepter o ovome do sada nije pričao: Venčali smo se u Kozarskoj Dubici, dobro smo promrzli

Glamurozni bračni par Cepter o ovome do sada nije pričao: Venčali smo se u Kozarskoj Dubici, dobro smo promrzli

Autor: | 05/05/2024

0

Filip i Madlena Cepter važe za jedan od najmoćnijih bračnih parova, ne samo u Srbiji već i šire. Nije tajna da su izuzetno bogati, kao i da žive na relaciji Monako–Beograd.

Ata Images

 

Ipak, bačni par važi i za velike humanitarce. U tome se naročito ističe Madlena Cepter, koja je mecena srpske umetničke scene.

Pročitajte: Pola veka ljubavi, poštovanja i humanosti, Madlena Cepter - Mene i mog supruga od prvog časa povezivalo je nešto jače od nas

Filip i Madlena Cepter upoznali su se u ranoj mladosti, a sudbinski susret odigrao se u Univerzitetskoj biblioteci u Beogradu, 1972. godine. Od tada do danas, a ima tome više od pola veka, nisu se razdvajali.

Kako pamti supruga Filipa iz perioda s početka zabavljanja, Madlena Cepter pričala je za HELLO!

- Te slike nikad ne izblede. Mladost-radost. On je bio visok, lepog lica i očiju. Što je mnogo važnije, zračio je energijom i optimizmom. Umeo je da se smeje od srca. Ukratko, bio je gospodin Šarm.

- Sadašnji borbeni biznismen, kreativni poslovni čovek, kao mladi imao je nešto poetično i sanjalačko. Verovao je u sebe, i u budućnost.

Venčali su se četiri godine posle prvog susreta.

Venčanje pamtim kao bajkovit prikaz seoske idile, u snegom zavejanoj Kozarskoj Dubici. Da, venčali smo se u selu, u današnjoj Republici Srpskoj, u okruženju Filipove šire familije – otkrila je Madlena malo poznat podatak iz njihove biografije.

- Sećam se da je bilo veoma hladno i da smo dobro promrzli. Filip je ubrzo morao da ode u vojsku, a ja... kako da kažem. Deo mene otišao je sa njim.

Ljubav Filipa i Madlene Cepter uveličala je ćerka Ema, koju su usvojili pre 23 godine.

Privatna arhiva

 

Ema Cepter završila je studije psihologije u Londonu, a zatim nastavila da se dalje obrazuje.

Pročitajte: Ovo je budući zet najbogatije srpske porodice - Ćerka Filipa Ceptera prvi put pokazala markantnog dečka FOTO

- Usmerena je ka psihologiji u biznisu. Naći će sebe u nekom poslu, s tim što su joj otvorena i vrata kompanije Zepter.

- Ne pokušavamo da utičemo na nju, ne vršimo pritisak. Želimo da iskoristi sve šanse koje ima i da sama izabere svoj put – poručila je ponosna majka.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Ata Images

Slične Vesti