Privatna teretana, muzički studio... Zavirite u luksuzni dom Indire Levak koji je sama dizajnirala FOTO

Privatna teretana, muzički studio... Zavirite u luksuzni dom Indire Levak koji je sama dizajnirala FOTO

Autor: | 15/02/2023

0

Dom Indire Levak ostavlja bez daha

Publiku je osvojila moćnim glasom, nepresušnom energijom i hitovima koji se i danas rado slušaju. Iako je odavno napustila bend sa kojim se proslavila, Indiru Levak mnogi i danas oslovljavaju kao Indira Kolonija.

Pročitajte: Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović - Prve fotografije sa tajne ceremonije na Sejšelima FOTO

Instagram

 

Temperamentna Slavonka, koja ove godine proslavlja pedeseti rođendan, od 2014. je u skladnom braku sa Miroslavom Levakom, pored koga je, ne samo razvila svoje mnogobrojne talente, već se pozicionirala u preduzetničkim vodama.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Instagram

 

Nameštaj koji prave u malom porodičnom pogonu, osim među kupcima, popularan je i među turistima koji odsedaju u njihovim apartmanima u Istri. Apartmane, baš kao i kuću nadomak Zagreba, u kojoj živi, Indira je opremila komadima nameštaja koje je sama dizajnirala.

Instagram

 

Njen zaštitni znak su minimalizam, čiste linije i moderna forma. Sofe i fotelje su u pastelnim bojama koje u prostoru deluju elegantno. Pevačica je dizajnirala i kuhinju koja je rađena po meri, a posebnu ljubav pokazala je za dizajniranje baštenskih garnitura.

Pročitajte: Cveće, luksuzni nakit, Maldivi za dvoje... Pogledajte šta su poznate dame dobile za Dan zaljubljenih, Biković najgalantiniji FOTO

Instagram

 

U intervjuu za hrvatsku Gloriju Indira je otkrila da obavlja sve kućne poslove:

‒ Sama peglam, čistim, usisavam i dizajniram. (smeh) Savršena žena.

Instagram

 

Prostrana kuća ima muzički studio, teretanu, veliku baštu, pa bračni par praktično nema potrebu da bilo gde izlazi. Društvo im prave kućni ljubimci, tri mačke i dva psa.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellmagazin.rs Boško Karanović