Da li se to čuju svadbena zvona? Sin Lidije Vukićević predstavio prelepu izabranicu Nađu (foto)

Da li se to čuju svadbena zvona? Sin Lidije Vukićević predstavio prelepu izabranicu Nađu (foto)

Autor: | 04/05/2022

0

Sin Lidije Vukićević predstavio prelepu devojku

Iako je za Lidiju Vukićević vreme odavno stalo, pa i danas, na pragu šezdesete izgleda kao u vreme kada je glumila u seriji „Bolji život“, činjenica je da je njen stariji sin Andrej stigao do tridesetog rođendana, a po svemu sudeći bliži se dan kada će se i oženiti.

Pročitajte: Nećete verovati svojim očima - Lidija Vukićević konačno promenila frizuru, zbogom čuvenim kovrdžama (foto)

Boško Karanović

 

Andrej Mrkela prvi put je na svom Instagram profilu objavio sliku izabranice, prelepe Nađe Ilić, i time jasno stavio do znanja da je našao ženu svog života.

Pročitajte: On je ukrao srce harizmatične glumice - Lidija Vukićević progovorila o ljubavi sa deset godina mlađim slikarom

Instagram

 

Za razliku od brata Davida, koji je postao pilot, Andrej je krenuo stopama njihovog oca Mitra Mrkele, pa je u mlađim danima igrao fudbal, a danas je sportski menadžer. Zbog toga ne čudi što se na njegovom profilu smenjuju fotografije od Amsterdama, preko Glazgova, do Ljubljane...

‒ Nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije svakog dana deci skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričam do ranih jutarnjih sati i, što je najvažnije, na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer ‒ poverila nam se jednom prilikom Lidija Vukićević, koja i sama prati budući snaju na Instagramu, što samo govori o tome da su izgradile blizak odnos.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti