Saša Kovačević otkriva u kakvom su, zaista, odnosu Bogdan Srejović i Zorana Tasovac

Saša Kovačević otkriva u kakvom su, zaista, odnosu Bogdan Srejović i Zorana Tasovac

Autor: | 11/02/2021

0

Bogdan Srejović i Zorana Tasovac bili su braku pre pet godina, a ćerkica Iskra najveća je njihova spona i dan danas. Novi dečko Svetlane Cece Ražnatović ne krije, i na društvenim mrežama javno pokazuje, koliko je vezan sa svoju naslednicu, sa kojom obožava da provodi vreme. Iskra je oduševljena tatinom novom devojkom, a zimovanje na kom je nedavno bila sa njima ostaće joj u prelepom sećanju. 

Pročitajte: U životu Bogdana Srejovića one imaju posebno mesto - Jedna mi je podarila život, a druga mu dala smisao

Instagram printscreen @bogdansrejovic

 

 

I dok se čini i Bogdanova i Cecina porodica nemaju ništa protiv njihove ljubavi i žele im sreću, do sada se Bogdanova bivša supruga nije oglašavala. Mnogim ženama bi zamestalo ukoliko bi njihov bivši muž na odmor sa novom devojkom poveo njihovo dete, ali čini se to ovde nije slučaj. 

Sadašnja devojka Saše Kovačevića, Zorana, iako se od Bogdana razvela pre pet godina, o njemu ima i te kako lepo mišjenje. U kakvom su njih dvoje, zaista, danas odnosu, otkrio je niko drugo do popularni pevač.

Pročitajte: Bogdan definitivno ima ukusa - Pre Cece je ljubio nju! (foto)

 

- Zorana i Bogdan su oduvek bili i ostali u odličnim odnosima. To ne komentarišem jer ne želim da ulazim u tuđi život. Meni je vrlo drago ako su on i Ceca zaljubljeni, a to je najlepša stvar koja se može dogoditi čoveku, pored dece - istakao je Saša Kovačević, piše "Srbija Danas".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još