Merilin Menson doživeo slom na sceni, fanovi ga gađali flašama (video)

Merilin Menson doživeo slom na sceni, fanovi ga gađali flašama (video)

Autor: | 18/02/2018

0

Merilin Menson je na svom poslednjem koncertu doživeo potpuni slom, a sam nastup je okarakterisan kao totalni fijasko. Kao i uvek, njegov koncert je bio pun, ali fanovi su ga čekali da se pojavi na sceni više od sat i po vremena.

U vidnom rasulu, izašao je na binu i bez reči izvinjenja počeo da "peva" tri pesme nakon kojih je stao:

"The Reflecting God", "Deep Six" i "This is the New S***".

- Tražio je da mu publika pošalje ljubav kako bi nastavio - rekao je jedan fan, a prenosi 24sata.hr. Bend koji ga je pratio je samo stao i posmatrao šta mu se dešava.

Obožavaoci su počeli da viču da žele povraćaj novca i gađali su ga flašama i plastičnim čašama kada je sišao. Potom se vratio na binu i počeo da peva jezivim tonom. Menson je, nakon nekoliko otpevanih pesama, koncert proglasio gotovim.

Merilin je ipak, kako ističu fanovi, trenutno u teškom emotivnom rasulu i veruju da će se oporaviti i vratiti na scenu.

- Ovaj čovek je bio deo mog života dugo godina. Njegova muzika mi je pomogla kroz mnoge različite faze u mom životu, i ne mogu dovoljno da mu zahvalim što je bio tako neverovatan. Otac mu je preminuo nedavno, a on očigledno meša alkohol i lekove. Zaista se nadam da nije upao u spiralu bez povratka i da ga nećemo izgubiti. Srce mi je bukvalno slomljeno. Ozdravi brate, mislim na tebe - jedna je od emotivnih poruka njegovih fanova koji su uz svog idola bez obzira na sve.

- Tužno je videti ovu gomilu koja ne želi da mu pomogne da se sabere i apsolutni izostanak ikakvog saosećanja od tolikih "fanova". Očigledno je da ih je povredio, ali imao je sva prava na to...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: merilin menson