Biće razotkrivene mračne tajne: Sprema se dokumentarac o razvodu Anđeline i Breda

Biće razotkrivene mračne tajne: Sprema se dokumentarac o razvodu Anđeline i Breda

Autor: | 27/01/2017

0

Njihova ljubav počela je 2005. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a po svemu sudeći i završiće se slično - na velikom platnu.

Kanadski novinar, pisac i režizer Ijan Halperin namerava da ekranizuje razvod Anđeline Džoli i Breda Pita.

Pisac knjiga o Majklu Džeksonu, Selin Dion i Kurtu Kobejnu navodno će do sitnih detalja secirati sve probleme i krize koje je holivudski par imao za 10 godina veze i dve godine braka.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti

Radnja dokumentarca pokrće i razdoblje od 2015. do septembra 2016, kad je Anđelina podnela zahtjev za razvod. Sve to vreme njih dvoje su u javnosti su glumili skladan par, ali se ispostavilo da su već tada živeli odvojeno.

Halperin je navodno nabavio i neke stare snimke koje će dodatno kompromitovati sliku o idiličnim supružnicima.

- Razotkriće se mnoge tajne. S obzirom da su posle prepucavanja u medijima odlučili da sarađuju zbog dobrobiti dece, Anđelini i Bredu ovo nikako ne ide u korist, ali lavinu je sad nemoguće zaustaviti - rekao je izvor blizak Ijanu Halperinu koji radi na kontroverznom filmu "Broken: The Incredible Story of Brangelina".

Šokantna odluka Anđeline Džoli: Zbog Breda se seli na drugi kraj sveta?

Još nije definitivno odlučeno hoće li dokumentarac biti prikazivan u bioskopima ili će prava na njega ipak otkupiti neka TV kuća.

- Moja predviđanja do sada su bila i više nego tačna. U knjizi iz 2009. napisao sam da će Branđelina doživeti ljubavni brodolom za sedam godina. Tako je i bilo - pohvalio se nedavno Halperin.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti