Anđelina Džoli se obratila javnosti prvi put nakon odluke da se razvede od Breda Pita (video)

Anđelina Džoli se obratila javnosti prvi put nakon odluke da se razvede od Breda Pita (video)

Autor: | 19/11/2016

0

Anđelina Džoli govorila je, za potrebe Međunarodnog krivičnog suda, o borbi protiv nasilja nad decom i o pravima dece, što je bio njen prvi zvanični javni nastup nakon što je odlučila da se razvede od Breda Pita.

Glumica se uopšte nije pojavljivala u javnosti od kako je objavljena vest o razvodu, posebno zbog toga što ju je na takav korak, kako je objavljeno, navelo navodno nasilničko ponašanje Breda Pita prema njihovom sinu Medoksu.

Anđelina Džoli se razočarala u muškarce: Glumica pronašla utehu u bivšoj devojci? 

Istraga protiv slavnog glumca je, međutim, obustavljena, jer nije pronađen nijedan dokaz da je nasilja bilo.

- Posebno pozdravljam obavezu da se, gde god to dokazi dozvole kao deo sistematskog pristupa, uključe i optužbe za zločine nad decom. Na tome čestitam kancelariji glavnog tužioca, ali i svima onima koji sprovode tu politiku. Uspešno procesuiranje je novi pravni parametar, bilo da je reč o Međunarodnom sudu ili bilo kom drugom pravnom telu, i to je rezultat dugogodišnjih napora. Mislim da bi u tom novom svetlu trebalo sagledati novi odnos suda prema deci - rekla je Anđelina.

Dramatičan preokret: Zbog ovoga bi Anđelini Džoli mogli da oduzmu decu

Ona se osvrnula i na prava dece.

- Čovečanstvo dugujemo deci. Znamo da radimo najbolje za decu. Ne može da postoji kompletna pravda, a da se u obzir ne uzmu i žrtve ratnih zločina. Deca moraju da se kreću napred i prevaziđu svako  zlo - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images