Vesna Zmijanac zbog pripreme koncerta u Beogradu odložila venčanje sa izabranikom Željkom

Vesna Zmijanac zbog pripreme koncerta u Beogradu odložila venčanje sa izabranikom Željkom

Autor: | 19/06/2012

0

Folk pevačica Vesna Zmijanac uskoro će imati veliki razlog za slavlje jer će njena kćerka Nikolija Jovanović diplomirati menadžment na „Američkom univerzitetu“ u Atini, gde se školuje već četiri godine. Ponosna majka tim povodom planira da napravi veliku žurku i da proslavi diplomu svoje jedinice na koju je jako ponosna, a tek posle toga će započeti organizovanje venčanja sa partnerom Željkom Rstovićem, sa kojim se zabavlja već dve godine.- Izuzetno sam srećna zbog Nikolijinog uspeha. Ona je trenutno u Atini gde sprema ispite, a krajem godine će diplomirati. Tada ću sigurno otputovati kod nje, jer planiram da budem na fakultetu prilikom dodele diploma, a po povratku u Srbiju to ćemo proslaviti kako dolikuje - počinje priču Vesna i dodaje da njena kćerka još nije sigurna da li će posle sticanja diplome potražiti zaposlenje u Grčkoj.
- Nikolija još nije odlučila da li će po završetku studija ostati da živi u Atini ili će se vratiti u Beograd. Tu dilemu će rešiti tokom leta, a ja ću je podržati šta god da odluči. Iako već nekoliko godina ne živimo na istoj adresi, nas dve se viđamo bar jednom mesečno, a u zavisnosti od obaveza ona dolazi kod mene ili ja idem u Grčku. Jedva čekam sledeći mesec kada će me posetiti i ostati nešto duže nego obično jer ima letnju pauzu, ali ću svakako i ja u avgustu otići kod nje.
Iako je ovog leta očekuju mnogobrojne obaveze, muzička zvezda planira da izdvoji vreme i sa emotivnim partnerom ode na odmor.
- Imaću mnogo nastupa narednih meseci, najviše u Bosni, Crnoj Gori i Srbiji. Nedavno sam nastupila na beogradskom splavu „Bolivud“,gde je atmosfera zaista bila čarobna. Pošto imam mnogo obaveza, odmor planiram krajem leta kada ću napuniti baterije za nove izazove koji me očekuju na jesen. Još nisam izabrala destinaciju pošto ima vremena do tada - kaže Vesna.
- Na jesen želim da organizujem veliki koncert u našoj prestonici i da tom prilikom napravim   spektakl koji će se pamtiti. Za to će mi trebati mnogo vremena i energije, ali znam da će vredeti jer stvarno dugo nisam imala koncert u Beogradu.
Ova harizmatična dama tvrdi da je odložila venčanje sa svojim partnerom, biznismenom Željkom Rstovićem jer želi da se posveti poslu, dok će o braku razmišljati tek naredne godine.
- Venčanje se sigurno neće desiti do kraja godine. Imaću mnogo obaveza oko organizovanja beogradskog koncerta, pa bi bilo previše da u isto vreme organizujem i svadbu. Toliki pritisak ne bih mogla da izdržim, a ne bih imala ni vremena za obe stvari - iskrena je folk zvezda koja tvrdi da to ne znači da ima probleme u ljubavnom životu.
- Uživam u svakom danu provedenom sa Željkom i zaista se divno razumemo. Prema mom mišljenju, venčani list nije potreban da bi dvoje ljudi bili srećni, pa i ne žurim da odem pred matičara. Meni je najvažnije da pored sebe imam partnera sa kojim mi je lepo i koji mi pruža podršku, dok su formalnosti manje važne - zaključuje Vesna  Zmijanac.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti