Vesna Zmijanac posle estetske intervencije zatezanja lica planira da uradi liposukciju, a posle toga da svoju vezu sa Željkom Rstovićem ozvaniči

Vesna Zmijanac posle estetske intervencije zatezanja lica planira da uradi liposukciju, a posle toga da svoju vezu sa Željkom Rstovićem ozvaniči

Autor: | 09/03/2011

0

Posle estetskog zahvata zatezanja lica, kojem se nedavno podvrgla, u beogradskoj klinici „Miramonti“ jedna od najpoznatijih folk diva Vesna Zmijanac uspešno se oporavlja. Popularna pevačica je na taj način postala prva folk zvezda sa ovih prostora koja se metodom liposukcije rešila i podbratka. Očni kapci su joj podignuti, a podočnjaci uklonjeni.

Iako je operacija trajala nešto više od šest časova, „kraljica tuge" odlično je podnela medicinsku intervenciju. Mada su joj lekari savetovali strogo mirovanje, nemiran duh šarmantnoj plavuši nije dao mira. Pošto se već narednog dana posle zatezanja lica odlično osećala, čim je skinula zavoje Vesna se vratila svakodnevnim aktivnostima.
- Hvala Bogu, sjajno se osećam. Potpuno sam se oporavila. Već petog dana posle operacije otišla sam na pijacu i od tada se ne smirujem. Zašto da ne izlazim iz kuće i ležim u krevetu kad mi ništa ne fali. Nije bilo nikakvog bola, što mi je zaista bilo teško da poverujem - šarmantno za magazin „Hello!“ kaže zanosna estradna diva.
- Da sam znala da će sve ovako glatko da protekne, mnogo pre bih ovo uradila. Kada su mi lekari skidali flastere i zavoje sa lica, nimalo nisam strahovala, jer sam verovala stručnoj ekipi lekara. Prezadovoljna sam svojim novim izgledom. Nisam želela da moje lice bude prezategnuto kao kod porcelanske lutke. Izgledam sveže kao da sam se dobro naspavala. Priželjkivala sam da se moj ten osveži i za nijansu deluje mlađe. Ovoj operaciji sam se podvrgla jer sam osećala da je moj duh znatno mlađi od umorne spoljašnjosti. To jedno sa drugim nikako nije išlo - ispričala je Vesna Zmijanac.
Na pitanje da li će se uskoro, kao što je pričala, podvrgnuti liposukciji i zatezanju stomaka, pevačica kroz osmeh kaže:
- Zašto da ne, ali čekajte da se prvo oporavim od ovog zahvata, pa ćemo kasnije da pričamo na tu temu.

Vesna je dodala da joj je dečko Željko pružio veliku podršku kada je odlučila da se podvrgne ovom hirurškom zahvatu.

- Čim mi je rekla da želi da uradi nekoliko korekcija na licu, odmah sam je podržao. Vesna je žena za sva vremena, ja je obožavam i u svemu što ona želi ili odluči imaće moju bezrezervnu podršku. Ona je duhom uvek bila duplo mlađa od mene, a sada sa osveženim licem, da budem iskren, ja izgledam stariji od nje. Ali, verujte, sve je to nebitno, jer ja Vesnu obožavam onakvu kakva je. Vrlo sam srećan sa njom, jer smo veoma slični. Ona je neizmerno luckasta, a sa mnom je potpuno opuštena i u pozitivnom smislu još "luđa“. Ovakav par kao što smo nas dvoje zaista se retko sreće - raspoloženo je rekao Željko.
Na pitanje da li skupocenim prstenom uskoro planira da ozvaniči vezu sa svojom lepšom polovinom, uspešni biznismen kaže:
- Prstena je već bilo, ali onaj pravi, verenički je tek u planu.
Na njegove reči nadovezala se Vesna:
- Strpite se. Kada se to desi, obećavam da ćete biti obavešteni među prvima - ljubazno je završila Vesna Zmijanac i dodala da za koji dan putuje u Atinu kod kćerke Nikolije, kojoj jedva čeka da pokaže svoj novi, podmlađeni izgled.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti