Vesna Zmijanac: Uspešno ruši sve barijere

Vesna Zmijanac: Uspešno ruši sve barijere

Autor: | 03/08/2011

0

Ljubav Vesne Zmijanac i njenog četrnaest godina mlađeg partnera Željka Rstovića uspešno odoleva svim preprekama. Iako se često mogu čuti priče da par, koji je već godinu dana zajedno, ima krize, njih dvoje uživaju u svojim emocijama. I pored toga što su poslovno prezauzeti, Željko uvek nađe vremena da putuje na gostovanja sa svojom izabranicom, ali i da svaki slobodan trenutak provedu van Beograda. Na Bukulju pored Aranđelovca, gde je Vesna pronašla mir, odlaze kad god to požele, a u poslednje vreme često borave u Kosjeriću gde žive Željkovi roditelji. Iako su se majka i otac Vesninog izabranika pre nekoliko meseci javno oglasili kada su izneli negativne komentare na pevačicin račun, strasti su se smirile, i konačno su je prihvatili kao izbor njihovog sina.
- Željko i ja smo zajedno godinu dana i kad god mogu idem sa njim u Kosjerić. Da budem iskrena, sve novinske tekstove u kojima su njegovi roditelji govorili o meni nisam čitala, već su me drugi obaveštavali. Ja sam samo klimala glavom. Nikada ih nisam komentarisala, jer za tim nije bilo potrebe. Njegovu majku Bosu u potpunosti razumem, jer i ja sam roditelj. Svako se plaši za svoje dete, ma koliko da ono ima godina. Uspostavili smo civilizovan odnos i svaki put kada odem lepo me dočekaju. U Kosjeriću se uvek lepo provedem, mesto je divno - kaže pevačica.

Da je posle burnog perioda u njihovoj vezi, koju su obeležile brojne svađe, oglašavanje roditelja, čak i Željkove bivše supruge Marine, zaista uspostavljen dobar odnos između Vesne i njegove porodice, dokazuje i to što će svi zajedno početkom avgusta otputovati na more.
- Osim Željkove majke, sa nama će u Crnu Goru poći i njegova deca Uroš i Magdalena. Odabrali smo hotel „Palas“ u Petrovcu. Sigurno je da ćemo se lepo provesti. Željkovu decu odavno poznajem, odlično su me prihvatila i prirasla su mi za srce - iskrena je Vesna. Željkova deca im često dolaze u posetu, a često u stanu, u kojem su nedavno započeli zajednički život, provedu i po nekoliko dana.
- Uroš ima devet, a Magdalena četiri godine. Ona obožava da je šminkam i nosi moju obuću sa visokom štiklom. Zove me „makarica“, kao druga majka. Sa njima bih mogla stalno da budem. Nije mi teško da ih pratim u svemu što rade, iako je prošlo mnogo godina otkako sam sa Nikolijom igrala te igre. Često se viđamo jer su se sa majkom doselili u Beograd. Donedavno smo bili zajedno, sada su kod bake. Posle letovanja u Crnoj Gori možda ću ih odvesti na Bukulju da vide kakav je tamo raj, a onda ćemo Željko i ja uživati u Antaliji. Dogovaram se sa Nikolijom da nam se u Turskoj pridruži na nekoliko dana, jer ne može da krene u Petrovac - kaže na kraju Vesna koja privodi kraju snimanje dugo očekivanog albuma.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti