Dženifer Lopez: Razvod mi je poslužio kao inspiracija za novi album

Dženifer Lopez: Razvod mi je poslužio kao inspiracija za novi album

Autor: | 24/03/2014

0

Dženifer Lopez izjavila je da je razvod braka sa Markom Entonijem predstavljao prekretnicu u njenom životu i da je doneo neke promene i u njenoj karijeri.
- Moja tema je ljubav. Uvek je bila. To je moja motivacija, to je ono o čemu razmišljam. To je moja suština – rekla je pevačica govoreći o svom predstojećem desetom albumu.
- Ali, ono što sam mislila o ljubavi u svojim prvih devet albuma veoma se razlikuje od onoga što o njoj mislim sada, posle svega kroz šta sam prošla – dodala je ona, te istakla da se vratila u studio odmah po završetku svoje svetske turneje "Dance Again".
- Moj cilj je bio da budem iskrena koliko god mogu. Prošla sam kroz mnogo toga u životu kada sam otišla na turneju. Prošla sam kroz razvod. Mnogo stvari se izdešavalo. Osetila sam da je to prekretnica u mom životu.
Četrdesetčetvorogodišnja Dženifer i godinu dana stariji Mark venčali su se u junu 2004. godine, i zajedno imaju šestogodišnje blizance Maksa i Em. Razveli su se 2011, a ubrzo nakon toga pevačica je počela da se zabavlja sa svojim sadašnjim dečkom Kasperom Smartom, ali su nekadašnji supružnici ostali u prijateljskim odnosima.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin