Emina Jahović: Osmesi na promociji u Crnoj Gori

Emina Jahović: Osmesi na promociji u Crnoj Gori

Autor: | 14/08/2014

0

Emina Jahović održala je juče svečanu promociju svog parfema prvenca "Closer" u novootvorenoj drogeriji "Dama" u Budvi u zgradi Tre Canne.

Popularna pevačica prisustvovala je promociji, a njeni obožavaoci su imali priliku da kupe parfem sa Emininim potpisom po promotivnoj ceni.

Dugo očekivana mirisna nota, najavljivana još od prošle godine, inspirisana je željom da probudi sva čula i oslika Emininu autentičnost. Popularna pevačica opisuje parfem "Closer" kao spoj nežnosti i romantike, sa notom vreline leta, koji su je inspirisali da napravi parfem sa svojim imenom i priušti ženama takav miris kojim će opijati svoje jače polovine. Promociju parfema prati i njen novi singl i spot "Nesanica".

Parfem "Closer" će se prodavati u svim drogerijama "Dama" i drogerijama "Kuća Hemije" širom Crne Gore, a Emina će promovisati parfem i u drugim gradovima Crne Gore i družiti se sa fanovima, po sledećem rasporedu:

Četvrtak 14. avgust - drogerija "Dama" Nikšić od 18-19h i drogerija "Dama" Podgorica 20:30-21:30h, petak 15. avgust drogerija "Kuća Hemije" Ulcinj 18:30-19:30h, subota 16. avgust "Kuća Hemije" Tivat 18-19h, i "Kuća Hemije" Herceg Novi 20:30-21:30h.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin