Svetlana Ceca Ražnatović: Pesme uskoro u elektro trens fazonu

Svetlana Ceca Ražnatović: Pesme uskoro u elektro trens fazonu

Autor: | 21/06/2012

0

Svetlana Ceca Ražnatović je okrenula novi list. Bar tako tvrdi Aleksandar Milić Mili koji je sa poznatom pevačicom uradio CD sa novom verzijom Cecinih hitova, koji su obrađeni u trens fazonu.
- Uradili smo album “C klub” kao jedno novo poglavlje u Cecinoj karijeri. Biće tu dve nove pesme, ali i pet starih sa albuma “Ljubav živi” za koji je novi elektro miks uradio Boris Krstajić, koji je radio i sa di-džej Antoanom. Ideja je da “C klub” bude kompilacija elektro trens remiksa poznatih Cecinih numera, nešto što se najviše sluša u svetu danas i što podseća na muziku koju rade najpopularniji svetski di-džejevi na Ibici ili u Majamiju - priča za “Blic” Mili i otkriva da će ujedno objaviti i specijalni časopis posvećen Ceci, sa ekskluzivnim intervjuom i poklon CD-om.
- Ljudi treba da shvate kako ona zaista razmišlja o svojoj poziciji najpopularnije folk pevačice, o usamljenosti, porodici, muzici. Siguran sam da će njen intervju potpuno iznenaditi javnost jer je prvi koji je dala posle godinu dana pauze. Ona je trenutno dobro, odmara se posle nedavnog koncerta u Ljubljani, gde je napravila haos. Istina je da je imala manju hiruršku intervenciju, ali nije u pitanju ništa opasno i značajno. Ona se odlično oseća i sada je u stanju da nastavi sa turnejom po Evropi, sa koncertima na kojima peva šezdesetak pesama i koji obično traju oko tri sata. Svaki njen vikend je praktično rasprodat do sledećeg leta - kaže Mili, koji potpisuje dve nove Cecine pesme: “Probudi me kad bude gotovo” i “Zagrljaj”.
Prema njegovim rečima, pevačica će na jesen krenuti na turneju po Americi i Australiji, a samo će desetak dana otići sa decom na odmor.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin