Bata Živojinović: Oporavak uz podršku porodice

Bata Živojinović: Oporavak uz podršku porodice

Autor: | 10/08/2012

0

Naš proslavljeni glumac Velimir - Bata Živojinović, koji je proveo nekoliko sati u centru za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Sokobanjskoj ulici, ponovo se nalazi u bolnici „Sveti Sava“, gde je primljen početkom jula zbog moždanog udara.
Živojinović se tako kratko zadržao u ovoj ustanovi jer, navodno, njegova porodica nije bila zadovoljna uslovima i insistirala je na tome da nastavi oporavak u bolnici „Sveti Sava“. Međutim, nezvanično saznajemo da proslavljeni glumac nije ni odlazio iz ove bolnice.
- Bati je pre lekarske terapije potrebno da se ugoji, odnosno vrati mišićnu masu i ojača organizam. Ne znam zašto bi ga uopšte slali, pa odmah zatim vraćali, kad je sa načelnikom Sokobanjske već dogovoreno sve oko Batine rehabilitacije. To bi mu bilo samo maltretiranje - kaže glumčev prijatelj.
Prema njegovim rečima, Bata bi terapiju trebalo da započne za nekoliko dana. Prijatelj dodaje da ne sumnja da je glumac u sigurnim rukama. Sa popularnim Valterom radiće vrhunski terapeuti.
U bolnici „Sveti Sava“ Živojinović će, najverovatnije,ostati naredna dva meseca. Bez obzira na to što je vezan za bolničku postelju, dobro se oseća, ne predaje se, i uvek je spreman za šalu. Redovno ga posećuju supruga Lula, kćerka Jelena i unuci.
Jedan od najvećih velikana srpskog glumišta je pre šest godina imao infarkt, zbog čega mu je oštećeno srce, krvni sudovi su mu u lošem stanju, a uz to je i dijabetičar. Proslavljeni gumac je bolovao i od gangrene, koju je izlečio na Kubi 2009. godine.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti