Tejlor Svift: Verujem u ljubav i kad mi je slomljeno srce

Tejlor Svift: Verujem u ljubav i kad mi je slomljeno srce

Autor: | 05/10/2012

0

Američka pevačica Tejlor Svift, zvezda kantri muzike, otkrila je kako želi da ima najmanje četvoro dece. Dvadesetdvogodišnja pevačica nedavno se našla na vrhu "Forbesove" liste najplaćenijih slavnih ličnosti mlađih od 30 godina, a kako kaže, svoje bogatstvo čuva za buduću porodicu.
- Taj novac će jednog dana dobro doći za slanje moje dece na fakultet, a možda ću ih imati i više nego što planiram. Želim da po kući trči mnogo dece, najmanje četvoro - izjavila je Tejlor za magazin "Marie Claire".
Sviftova je trenutno u vezi sa Konorom Kenedijem (18), daljim rođakom Džona Kenedija, ali kaže kako želi da sačeka nekoliko godina pre nego što počne da razmišlja o majčinstvu.
- Želim da čekam određeni period. Međutim, ideja da sve ono što ste vi prenesete na jednu novu osobu kada postanete roditelj uvek me je fascinirala - dodala je Tejlor.
Pevačica je rekla i da je nepopravljivi romantičar, iako joj je u prošlosti srce slomljeno više puta.
- Verujem u ljubav čak i pošto vam srce eksplodira u milion komadića i potpuno sagori. Čak i kada stojite u pepelu onoga što je ono nekada predstavljalo, upoznaćete neku novu osobu i opet ćete se zaljubiti - iskusno tvrdi pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin