Kajli Minog predstavila knjigu "Kylie / Fashion"

Kajli Minog predstavila knjigu "Kylie / Fashion"

Autor: | 29/11/2012

0

Sinoć je u londonskom "Herodsu" bilo glamurozno - "džepna Venera", kako mnogi doživljavaju pevačicu Kalji Minog, predstavila je svoju knjigu "Kylie / Fashion".
- Ovo je knjiga posvećena nekim od najtalentovanijih ljudi u modi sa kojima sam sarađivala tokom svoje karijere. Čini me veoma ponosnom kada vidim sa kakvim velikim dizajnerima i modnim kućama sam radila. Gledajući svoju arhivu, navrle su drage uspomene - rekla je Kajli povodom objavljivanja knjige.
- Ovo je 'must have' za sve one koji vole modu i pop muziku. To je impresivan spisak modne aristokratije - rekli su kritičari.
Nikoga ne čudi izlazak ove knjige, s obzirom na to da je Kajli od početka svoje karijere stavljala akcenat na svoj izgled.

Osim lepote i zgodnog tela, obožavaocima je nudila i spektakularne kostime tokom svojih nastupa, u video spotovima, na fotografijama u časopisima...
Zato je rešila da na jednom mestu podseti fanove na neke nezaboravne "krpice" u kojima su mogli da je vide: zlatnu haljinu, "vruće" pantalonice, gejša kostim... koji su za nju kreirali Žan Pol Gotje, Dolče i Gabana, Stela Mekartni, Kristijan Lubuten...
Knjiga obiluje fotografijama, neke do sada nisu viđene jer su bile u ličnoj arhivi pevačice koja je prodala oko 70 miliona nosača zvuka, osvojila Gremi, Brit i mnoge druge prestižne muzičke nagrade. Knjiga košta 28 funti i može se kupiti i putem Interneta.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još