Preminula manekenka Tijana Milošević

Preminula manekenka Tijana Milošević

Autor: | 28/10/2011

0

Srpska manekenka iz agencije "Model tatu", Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica "Bambijevog" keksa Plazma, preminula je od sepse.
- Poznato mi je da je Tijana umrla od sepse... Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina - rekla je Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije "Model tatu" koja je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najlepših Srpkinja.
- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini... Uradila je reklame za 'Bambi', 'Don kafu', a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji 'Tvojih pet minuta, nečiji ceo život - rekla je Mina Zimonjić za "Kurir".
Na Fejsbuk profilu modne agencije "Model tatu" nalazi se i dirljiva oproštajna poruka: "Bila nam je čast sarađivati s tobom i biti tvoj drug, poznavati te... Najprofesionalniji model modne agencije ‘Model tatu’, jedna od najlepših žena Srbije, naša draga prijateljica Tijana zauvek nas je napustila. Uvek ćeš biti u našem sećanju i u našim srcima! Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju!" 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin