Nikad jednostavniji trik za brz rast kose: Pomešajte jedan začin sa šamponom i oduševite se rezultatom

Nikad jednostavniji trik za brz rast kose: Pomešajte jedan začin sa šamponom i oduševite se rezultatom

Autor: | 10/10/2023

0

Trik za rast kose oduševiće vas

Bujna i zdrava kosa je bjuti-cilj svim damama, nezavisno od toga da li nose duže ili kraće frizure. Dok su neke žene rođene pod srećnom zvezdom i prirodno imaju jaku vlas, druge moraju da ulože mnogo napora i novca kako bi postigle sličan izgled.

Shutterstock

 

Uljenje temena je poslednji trend u nezi kose, ali mnoge žene obično nemaju vremena da izdvoje nekoliko sati dva puta nedeljno za praćenje uputstava koja će pomoći rastu zdrave kose. Iako ulje i te kako pomaže u rastu nove kose i sprečavanju lomljenja, ovaj trik daleko je brži i jednostavniji, a rezultati su fenomenalni.

Pročitajte: Bez figara, četke i viklera - Trik Nike Tošić za uvijanje kose možda izgleda šašavo, ali pravi savršene talase

Potreban vam je samo šampon koji redovno koristite i - karanfilić! On ima mnoga svojstva koja su dobra za ukupno zdravlje, pa je delotvoran i kad želite da pospešite rast kose i ojačate folikulu dlake.

Pun magnezijuma i vitamina E, karanfilić će podstaći rast kose i doprineti da vam teme bude čistije.

Shutterstock

 

Šta treba da uradite - pomešajte šampon koji redovno koristite sa karanfilićem u prahu. Možete da koristite i ceo karanfilić, ali pre mešanja sa šamponom potrebno je da ga usitnite kako bi pustio eterična ulja. Rastvorite ga u toploj (ne vreloj) vodi i pustite da odstoji 15 do 20 minuta.

Pročitajte: Stres, produženi kovid, disbalans hormona - Zašto kosa pojačano opada

Smesu procedite i pomešajte sa šamponom, pri čemu razmera treba da bude 1/3 smese, 2/3 šampona, i koristite kao običan šampon. Sigurni smo da ćete biti oduševljene rezultatom.

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još