Nova frizura Danice Maksimović briše decenije s lica: Možete je nositi i sa 20 i sa 70 godina

Nova frizura Danice Maksimović briše decenije s lica: Možete je nositi i sa 20 i sa 70 godina

Autor: | 04/09/2023

0

Frizura Danice Maksimović briše godine

Danica Maksimović prkosi vremenu, starenju i društvenim stereotipima. Iako je u januaru proslavila jubilarni sedamdeseti rođendan, na društvenim mrežama ponosno pokazuje svoje vitko telo i damama ličnim primerom poručuje da ne odustaju od sebe.

Petar Đorđević

 

Legendarna glumica naprosto blista, bilo da je u bikiniju, u ležernoj garderobi ili u ekstravagantnim haljinama na nekom važnom događaju.

Pročitajte: Danica Maksimović pokazala raskošni dom koji sama održava

Osim dugih i vitkih nogu, zaštitni znak Danice Maksimović je i duga kosa koju je nedavno posvetlila, u potpunosti ispravila i udahnula joj novu svežinu.

Instagram

 

Kako smo mogli da vidimo na fotografijama koje je objavila, Danicu je nova frizura dodatno podmladila, što su primetili i njeni pratioci na popularnoj društvenoj mreži.

 

„Duga kosa vam stoji kao da ste mlada devojka. I sve ostalo je super”, konstatovala je jedan dama.

Instagram

 

Danica Maksimović je odraz večite mladosti. Jednom prilikom je istakla da ne koristi skupe preparate, ali napominje da žena, ukoliko želi da izgleda lepo, mora da ulaže u sebe.

 

‒ Ne krijem godine, kao ni bore koje su uglavnom smejalice. Ja samo nasmejana izlazim u narod, dok probleme rešavam u svoja četiri zida. Neko me zbog toga voli, nekome smeta, ali to je tako. Moj osmeh nikad nije lažan – poručila je omiljena glumica.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još