Tanja Bošković 35 godina nije imala ni kijavicu: Ovo je tajna njenog čeličnog zdravlja

Tanja Bošković 35 godina nije imala ni kijavicu: Ovo je tajna njenog čeličnog zdravlja

Autor: | 06/12/2023

0

Čuvaj se i Bog će te čuvati, kaže stara narodna izreka. Tanja Bošković oduvek je pazila na sebe i svoje zdravlje, što se i vidi – iako na pragu sedamdesetih, proslavljena glumica uvek izgleda sveže, vedro i čilo, a starenje doživljava kao prirodan proces.

Mirko Tabašević

 

– Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Imam 69 godina, a poslednjih 35 nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam - otkrila je diva našeg glumišta jednom prilikom.

Pročitajte: Ima 53 godine i struk na kome joj svi zavide - Melanija Tramp vitku liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

– Volim more, volim da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu – iskrena je Tanja.

Marko Vulević

 

Uprkos popularnosti živi skromnim životom, a materijalno joj nikada nije bilo važnije od duhovnog. Unutrašnja lepota je neprolazna, a zdravlje je u nama i načinu na koji posmatramo svet.

Pročitajte: Šta sve može jedna torba - Tanja Bošković zna kako najjednostavniji stajling učiniti efektnim

– Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Rasteretite svoje duše i radujte se. 

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još