Tamara Dragičević progovorila o intimnim scenama: Biću gola ceo film, pod jednim uslovom

Tamara Dragičević progovorila o intimnim scenama: Biću gola ceo film, pod jednim uslovom

Autor: | 10/12/2023

0

Tamara Dragičević progovorila o intimnim scenama


Tamara Dragičević gostovala je u podkastu "Tampon zona", u kome je pretresla mnoge bitne teme - od privatnog života, preko majčinstva, do karijere.

Instagram

 

Glumica se, između ostalog, osvrnula i na intimne scene u filmovima. Smatra da je potrebno da i domaća industrija preuzme praksu iz Holivuda i da se za ovakve scene angažuje koordinator za intimne scene, koji će učiniti da se glumci osećaju prijatno.

Pročitajte: Snimak ćete gledati kroz prste! Milica Pavlović u strasnom zagrljaju sveže razvedenog glumca - Stidim se... VIDEO


Navela je da nema problem da snima naga, ali da postoji samo jedan uslov koji mora da se ispuni da bi igrala u takvim scenama.

- Nemam problem sa scenama seksa, kada su na pravom mestu i kada su tu jer treba da budu tu, to je okej. Ako vidim da je neki hir pisca ili reditelja da bih ja prolazila gola, to ne može - smatra glumica.

Ata Images

 

Navodi da je izuzetno važno da se utvrdi da li je golotinja deo psihologije lika jer, ako jeste, onda može i ceo film da bude naga.

- Da li je to važno zbog linije lika? Da li je to žena koja voli da ide gola po kući? Ako je to njena psihologija, i ako je ceo dan gola, onda ću ceo film da budem gola jer je takav lik. To ću da pravdam i da igram - objasnila je Tamara i pojasnila da će snimanje takvih scena biti prijatno iskustvo samo ako glumci tako odluče.

Pročitajte: Ovako se izlazi na crveni tepih - Tamara i Petar napravili pometnju u Zagrebu, desetka za stil! (foto)

- Da li je taj glumac pristojan i kavaljer, koji će polako da kaže da se ne brineš, gde će da stane, neće se videti, i slično, a nekada će kolegu da boli uvo. Ne targetiram nikoga, ali ima raznih situacija - rekla je Tamara Dragičević.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin