Boba Živojinović je predugo ćutao, konačno progovorio o Priji: Ovo je prava istina

Boba Živojinović je predugo ćutao, konačno progovorio o Priji: Ovo je prava istina

Autor: | 07/12/2023

0

Boba Živojinović konačno progovorio o Aleksandri Prijović

Dugo se spekuliše o odnosu Aleksandre Prijović i njenog svekra Slobodana Bobe Živojinovića. Kako suprug Lepe Brene nije bio ni na jednom spektakularnom Prijinom nastupu, tako su počela govorkanja o narušenim porodičnim odnosima. 

Paparazzo lov printscreen

 

Posebno se obratila pažnja na njihov prvi javni susret nakon uspešnih koncerata u Beogradu, kada je Lepa Brena promovisala nove proizvode svog brenda "Lady B".

Boško Karanović

 

Iako je taj susret protekao u najboljem redu, Boba se nije oglašavao povodom Prije i njenog uspeha, ali sada kada je mlada folk zvezda završila nastupe u Hrvatskoj i nastavlja turneju, suprug Lepe Brene konačno se otvorio dušu.

Pročitajte: To ti je tvoja žena omogućila - Pogledajte gde je Filip Živojinović uhvaćen posle Prijinog koncerta

Boba je gostujući na hrvatskoj televiziji nije krio koliko voli i ceni svoju snajku i smatra da je zaslužila ovakav trijumf.

Ata Images

 

- Ja mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Boba za HTV.

Pročitajte: Za ovo je bila potrebna snaga i disciplina - Kako je Aleksandra Prijović uspela da ostane zdrava tokom napornih nastupa

Podsetimo, Aleksandra Prijović sinoć je održala peti uzastopni koncert u Zagrebu.

Dalibor Danilović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti