Dan kog su se svi plašili: Brusu Vilisu je sve gore, prijatelj otkrio tužne vesti

Dan kog su se svi plašili: Brusu Vilisu je sve gore, prijatelj otkrio tužne vesti

Autor: | 07/11/2023

0

Zdravlje Brusa Vilisa sve je gore

Dijagnoza Brusa Vilisa zatekla je čitav svet, a njegova prevremena penzija, kao i mnoge slike koje su objavljene nakon ovih vesti, rastužile su javnost.

Profimedia

 

Zvezdi akcionih filmova prvo je dijagnostikovana afazija, a potom početkom marta i frontotemporalna demencija, bolest za koju ne postoji lek.

Pročitajte: Supruga Brusa Vilisa rasplakala svet - Danas nam je godišnjica braka, a on to ne zna... FOTO

Afazija je poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije i u mnogim slučajevima, kao i kod glumca, može da dovede do demencije.

Instagram

 

Glumac se sve ređe pojavljuje u javnosti, a u poslednje vreme sa njim je i telohranitelj jer često zaboravlja put do kuće.

Pročitajte: Pretužno - Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne


Glumica Demi Mur, Vilisova bivša supruga i majka njihove troje dece, nedavno se slomila tokom priznanja da Brus Vilis više ne može ni da je prepozna.

Getty Images

 

Kako sada navode strani mediji, blizak prijatelj glumca tvrdi da Vilis više ne može uopšte da govori.


 - Prvi minut do tri, on zna ko sam. Nije potpuno verbalan. Nekada je bio strastven čitalac, a sada ne čita uopšte. Sve te jezičke veštine sada je izgubio, a on je i dalje Brus. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali njegova radost i želja za životom su nestale - tvrdi izvor.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin