Noletov trener zna šta je luksuzan život: Goran Ivanišević otvorio vrata impresivnog doma

Noletov trener zna šta je luksuzan život: Goran Ivanišević otvorio vrata impresivnog doma

Autor: | 07/10/2023

0

Dom Gorana Ivaniševića je kao iz snova

Goran Ivanišević osvajanjem Vimbldona upisao se u istoriju „belog sporta“! Od 2019. godine trener je najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića sa kojim često na sav glas razgovara tokom napornih mečeva i bodri Noleta na tribinama kao niko do sada.

Photo by Quinn Rooney /Getty Images via Guliver

 

O Ivaniševićevom privatnom životu malo se zna. Emotivnu sreću pronašao je kraj voditeljke Nives Čanović, koja važi za jednu od najlepših Hrvatica.

Pročitajte: Sav novac sa turnira dao je za njeno lečenje - Sestra Gorana Ivaniševića nije se probudila posle operacije, velika tragedija

Par je krajem 2017. godine u tajnosti organizovao venčanje u jednom zagrebačkom restoranu, a da je postala gospođa Ivanišević Nives je dala naslutiti zajedničkom fotografijom sa slavlja, pored koje je napisala stihove popularne pesme Petra Graša: „Ako te pitaju, moja ljubavi, je l' nam lepo, reci – jeste, imamo na svetu sve“.

Instagram

 

Iako ne pričaju previše o svojoj intimi, povremeno na Instagram-profilu Ivaniševićeve supruge možemo da vidimo poneki detalj iz porodičnog doma, gde brižljivo čuvaju sina Olivera, daleko od medijskog prostora.

Instagram

 

Osim raskošnog doma, u kome dominiraju siva i bež boja, velike prostorije sa neobičnim slikama i bojama na zidu, Ivaniševići imaju veliku i lepu terasu.

Instagram

 

Na nekoliko objava Nives je pokazala da baš ovde često provode vreme, a tamo su slavili i Oliverov rođendan.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Najnovije vesti