Najteže je kad dođu praznici... Ovako je izgledala mama Rade Manojlović, kao da gledate pevačicu FOTO

Najteže je kad dođu praznici... Ovako je izgledala mama Rade Manojlović, kao da gledate pevačicu FOTO

Autor: | 14/04/2023

0

Mama Rade Manojlović prerano je preminula

Rada Manojlović je, kao što je poznato, odrasla u selu Četereže sa ocem Radetom, majkom Mirjanom i sestrom Marijom. Iako su bili lošeg materijalnog stanja, imala je idilično detinjstvo, ispunjeno igrom, smehom i ljubavlju.

Mirko Tabašević

 

- To je tatin drugi brak, moju mamu je mladu “preveslao”. (smeh) Bio je stariji od nje 13-14 godina, tada je to bilo dosta, sada je već normalno. On još sa sinom iz prvog braka, a ona je bila prelepa, mlada. On je bio kamiondžija, čovek sirove snage, isklesan. Danas ima 72 godine, svi koji ga vide misle da je bar deset godina mlađi - ispričala je nedavno pevačica, gostujući u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

Pročitajte: Ne mogu da ga prepoznam, zbog mene mora da se vrati - Rada otkrila istinu o odlasku Milana Stankovića u monahe

Blic TV printscreen

 

Sve se promenilo 2004. godine, kada je mama Rade Manojlović preminula posle teške bolesti.

- Nikada nisam verovala u lekarske prognoze, ali moram da vam kažem, kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela - prisetila se Rada i uz suze dodala:

- Ja sam sa njom bila do samog kraja, držala sam je za ruku.

Pročitajte: Nekad bivši dečko Rade Manojlović, danas suprug ove lepotice i zgodni tata dve ćerke - Da li biste prepoznali Momira FOTO

Privatna arhiva

 

O poslednjem razgovoru s majkom Rada je rekla:

- Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: “Zašto plačeš”, a ja kažem: “Zato što nisam provela više vremena s tobom.”

Privatna arhiva

 
 

Rada Manojlović proteklih godina izgradila je zavidnu muzikčku karijeru, ali njena majka nažalost nije doživela da uživa u ćerkinom uspehu. Veći deo zarađenog novca pevačica je uložila u renoviranje porodične kuće u selu, a potrudila se i da ocu i sestri ispuni svaku želju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin