Mirjana Karanović odgurnula komšinicu (82), pa dobila krivičnu prijavu: Ja to nisam namerno uradila...

Mirjana Karanović odgurnula komšinicu (82), pa dobila krivičnu prijavu: Ja to nisam namerno uradila...

Autor: | 28/10/2022

0

Krivična prijava protiv Mirjane Karanović podneta je danas

Mirjana Karanović našla se u centru skandala zbog fizičkog obračuna sa staricom S.S. (82) koji se dogodio u četvrtak u Katanićevoj ulici na Vračaru.

Kako mediji pišu, najpre je došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog obračuna u kome je starica zadobila telesne povrede, nakon čega je zbrinuta na Banjici. Protiv glumice je podneta krivična prijava.

Pročitajte: Mirjana Karanović ponosno pokazala majku - Rada slavi 90. rođendan, a od ćerke je dobila tortu snažne simbolike (foto)

Petar Đorđević

 

U daljem toku postupka tužilaštvo će pribaviti snimke sa video nadzora ukoliko kamere postoje na mestu incidenta, saslušaće Mirjanu Karanović u svojstvu osumnjičene, ispitati oštećenu, kao i očevice događaja, nakon čega će biti doneta konačna odluka. Posle nesvakidašnjeg incidenta oglasila se i čuvena glumica.

Pročitajte: Mirjana Karanović hospitalizovana, glumica se oglasila iz bolnice - Stigla je i do mene (foto)

Instagram

 

- To je bila komšinica moje majke koja mi je došla na vrata i zahtevala da je pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. Ona dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti - rekla je Mirjana i dodala:

Pročitajte: Snažna, istrajna i žena van svog vremena - Majka Mirjane Karanović borila se za ćerkine snove, upoznajte Radu (foto)

Ata Images

 
 

- Moja majka je naime pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio. Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno - izjavila je glumica, prenosi Mondo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin