Povratak Nikoline Pišek na male ekrane: Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

Povratak Nikoline Pišek na male ekrane: Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

Autor: | 01/07/2022

3

Nikolina Pišek ponovo voditeljka

Od kako se 2009. godine udala za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je svoju karijeru stavila po strani i potpuno se posvetila porodici. Kako prenosi “24sata.hr”, voditeljka je rešila da se vrati na male ekrane, a trenutno je u pregovorima sa jednom medijskom kućom.

Pročitajte: Nikolina Pišek dobila cveće i poruku ispred vrata - Evo ko je obradovao voditeljku u teškim danima (foto)

Mirko Tabašević

 

Posle smrti supruga, Nikolina se našla u problemu zbog hipoteke nad kućom u Zagrebu, te je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i vrati se poslu, navodi izvor.

I pored svih udaraca koje joj je život zadao u poslednjih mesec i po dana, Nikolina se trudi da ostane jaka, a nagoveštaj njenog povratka voditeljstvu naslutili smo i njenom jučerašnjom objavom na “Instagramu” sa cvećem u kosi uz opis koji glasi:

Pročitajte: Pale teške reči, svekar i snaja u žestokom sukobu - Viktor Ristović izneo stravične optužbe na Nikolinin račun, ona uzvratila istom merom

“Ovako sam se sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja...Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile...I znam da bi moj suprug to blagoslovio...Nakon dosta vremena sam se osjetila tetošenom, i vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet!”, napisala je Nikolina.

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti