Supruga voditeljke Jelene Svetličić nikada nismo videli, a ovo je njen prelepi sin koji je završio francusku školu (foto)

Supruga voditeljke Jelene Svetličić nikada nismo videli, a ovo je njen prelepi sin koji je završio francusku školu (foto)

Autor: | 28/04/2022

0

Sin Jelene Svetličić najveći je ponos poznate voditeljke, upoznajte Nikolu

Voditeljku Jelenu Svetličić šira javnost upoznala je kroz modnu emisiju “Lice i potpetice”, koju je nekoliko sezona uređivala i vodila na Radio-televiziji Srbije. Prošle godine otkrila nam je da je talentovana i za režiju - njeno ime našlo se na odjavnoj špici dokumentarno-igrane serije “Branilac”, koja je izazvala veliko interesovanje gledalaca.

Pročitajte: Jelena Svetličić otvara vrata prelepe vikendice u Grockoj, oduševiće vas način na koji ju je uredila (foto)

Story

 

Iako retko daje intervjue, Jelena je za HELLO! otvorila vrata svog raskošnog stana u centru Beograda, dozvoljavajući nam da zavirimo u njen privatni život.

- Moj mikrosvet mi je najvažniji - jasno je stavila do znanja.

- Ne mogu da se pohvalim da sam od onih majki koje provode mnogo vremena kod kuće, jer sam ceo život radila, i to baš junački. Ali, svi trenuci koje sam provodila sa porodicom, pre svega sa sinom, bili su kvalitetni. To se danas prepoznaje u našem odnosu. Sav uloženi trud, sve što je bilo iskreno među nama, dalo je dobre rezultate. Razvela sam se od njegovog oca, ali ako može bezbolno da se prođe kroz neki razvod, onda je naš sin kroz to prošao na najbolji mogući način.

Pročitajte: Jelena Svetličić pokazala luksuzni dom u srcu Beograda - Ovde imam sve što sam želela

Luka Šarac

 

Sin Jelene Svetličić, Nikola, završio je francusku osnovnu školu, a onda je majci poverio da želi da nastavi sa obrazovanjem u srpskoj školi. Iako je u prvom trenutku bila pomalo zatečena njegovom odlukom, danas ne krije ponos.

- Rekla sam da ne znam da li je svestan poteškoća koje takva promena nosi, ali on je smireno objasnio da je svoje obaveze uvek odrađivao samotalno i da jedino traži da mu verujem. Rekla sam da mu verujem i upisao je Prvu beogradsku gimnaziju. Obožava košarku, postao je i kapiten. Možda će se ljutiti što ovo kažem, ali toliko voli košarku da jedina kazna koja kod njega pali jeste zabrana odlaska na trening.

Pročitajte: Vreme je za sreću - Sin Marije Tarlać konačno na svojim nogama, devojka Tara njegova je snaga

Privatna arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin