Mnogi će biti razočarani: Evo kada Novak Đoković napušta tenis

Mnogi će biti razočarani: Evo kada Novak Đoković napušta tenis

Autor: | 13/09/2021

11

Novak napušta tenis, evo i kada

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je u finalu „US Opena“ od Danila Medvedeva. Svet je razočaran, Nole još više. Po završetku finala govorio je o svojoj porodici, a zatim je, pod naletom emocija, potpuno slomljen napustio konferenciju.

Getty Images

 

‒ Nažalost, tako je kako je, završetak nije idealan, ali moram da budem ponosan zbog svega učinjenog. Uspešna godina, tri slem titule i finale. Ne želim da patetično zvučim i da se žalim jer imam toliko toga na čemu bi trebalo da budem zahvalan. Nezahvalno je i nekorektno pričati o... Naravno da me boli, čovek sam i imam emocije, ali podsećam sebe koliko neverovatno mnogo imam sreće u životu – bog i anđeli su me podržavali svih ovih godina i na tome sam im večno zahvalan, i zbog toga sam i ovde, da se razumemo. Ima još stranica da se ispiše ‒ rekao je Novak. 

Pročitajte: Osmeh Jelene i Novaka Đokovića nestao u sekundi, samo su im javili - Izvršila je samoubistvo

‒ Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih da više budem sa decom, to sam sebi obećao jer... Odsustvo me dosta boli... Izvinjavam se. Uhhh ‒ dodao je kroz suze sjajni Đoković, ustao i vidno potresen napustio konferenciju.

Novak napušta tenis? Ovo je pravi odgovor

Pitanje na koje mnogi navijači i ljubitelji tenisa čekaju odgovor već duže je dokle Novak Đoković planira da se bavi ovim sportom. Ako je suditi po informacijama njegovog oca Srđana, to se neće desiti tako skoro.

‒ Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i „Olimpijske igre“ u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udelim savet koji će on poslušati ili ne. Slušao me je dovoljno i vidim da nisam nigde pogrešio ‒ istakao je Srđan u intervjuu za nedeljnik „Ekspres“.

Pročitajte: Ko je od poznatih gledao finale US Opena?

Getty Images

 

 

Komentari (11)

Loading
Zoran Durdevic 06:30 14.09.2021
Odgovori

Tako je Dole, covijek nije motor, postoje i vazniji prioriteti od uspineha u sportu. Ti si sve naprabio kako treba. Uvijek sam uz tebe!

Radmila 06:33 14.09.2021
Odgovori

Novače, tenis je divna stvar i ti si DIV u njemu ali u pravu si. Nije i ne treba on da ti u životu bude sve. Ima još mnogo stvari koje treba probati i u kojima se treba okušati. Imaš i onu najvažniju u životu: da budeš otac, tu, prisutan za svoju decu. Bravo za sve što si učinio i hvala za sve radosti koje si nam priuštio.

Uncle Joe 16:22 15.09.2021
Odgovori

NOLE, SVI TE VOLE!!! Ziv bio ti i svi tvoji, i hvala ti za srecu i radost koju si nam doneo!

Maki 19:09 15.09.2021
Odgovori

Koji vam ne vrag...čovek najbolji na svetu ' izgubijo finale pa sad svu kad napušta tenis...pa nije mašina..čovek je . Nije imao svoj dan i eto a vi ko papagaji kad napušta...NIKAD ...ON JE VJEČITI....

Sonja 21:34 15.09.2021
Odgovori

Bravo Nole i hvala tebi za sve!Za mene,za Srbiju,za Svet ti si pobednik i uvek ces biti jer nema boljeg, niti će se roditi ikada.Jedan je Nole 1.Volimo te i uvek smo uz tebe.

Nevenka Marekovic 14:41 16.09.2021
Odgovori

Hvala ti na svemu, volimo te kao pobjednika a jos vise kao obicnog covijeka. Uz tebe i Jelenu smo zivjeli. Mislim da nisi priroda mirnoce nego ponavljanja ,samo smiri tempo sto je zdravije. Poljubi malene.

Maja 15:01 16.09.2021
Odgovori

Samo gosp.Srdjan vise neka se ne mesa u Noletov zivot sam neka radi kako misli svi imamo lose misljenje o njemu on se vecito hvali komentarise gde mu mesto nije.ZR

Kakodane 00:33 17.09.2021
Odgovori

Pa ima i sledeće godine Gren slem turnira...zašto ne bi osvojio dogodine ???? Nole, idemooooo

boki 16:58 17.09.2021
Odgovori

Svi cestiti gradani zeleli bi da Nole jos nastavi kariheru bez njega ce biti tesko 15 g nas mnogo donoio radosti podigo ugled Srbije i svi smo ponosni na nhega.On he pametsn zna sta hoce tesko uvek biyi najbolji dolaze mladi i poraz je sastavni deo sporta

hellomagazin.rs hellomagazin