Dep, Kluni i Vilis najveća razočaranja godine

Dep, Kluni i Vilis najveća razočaranja godine

Autor: | 27/11/2015

0

Filmovi u kojima glavne uloge tumače Brus Vilis, Džoni Dep i Džordž Kluni našli su se na listi najneuspešnijih filmova 2015. godine.

Prvo mesto liste najneisplativijih filmova u 2015. godini, koju je sastavio magazin Forbs, osvojio je film “Rock the Kasbah” u kojem glavne uloge tumače Bil Mari, Brus Vilis, Kejt Hadson i Zoi Dešanel. On je doneo zaradu od samo 2,87 miliona dolara, iako je u njega uloženo 15 miliona.

Nije zablistao ni “Gunman”, drama u kojoj glumi Šon Pen, koji je ujedno i koautor scenarija. Zarada od 10,7 miliona dolara nije ni izbliza uspela da pokrije uloženih 40 miliona.

Na trećem mestu našao se triler “Blackhat” (glavnu ulogu tumači Kris Hemsvort), dok je nešto bolje prošao film “Mordecai” sa Džonijem Depom i Gvinet Paltrou u glavnim ulogama. On se našao na 10. mestu liste – sa budžetom od 60 miliona dolara, doneo je bioskopskim blagajnama samo 43 miliona.

Film “Tomorrowland” u kome igra čuveni holivudski zavodnik Džordž Kluni nije uspeo da podstakne publiku da se zaputi u bioskope, pa je tako film sa zarađenih 209 miliona dolara jedva uspeo da pokrije uloženih 190 miliona.

Nalisti su još filmovi Pan, Hot Tub Time Machine, Jupiter Ascending, Aloha, We Are Your Friends....

Ipak, ovde je u pitanju samo zarada, tako da sasvim moguće da vam se dopadne neki od filmova koji nisu opelješili blagajne. Ne bi bilo prvi put.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti