Miroslav Ilić: Svakog dana mislim na oca

Miroslav Ilić: Svakog dana mislim na oca

Autor: | 20/11/2015

0


"Slavuj iz Mrčajevaca" Miroslav Ilić pre dvadeset dana ostao je bez oca Živote, za kojeg je bio veoma vezan. U rodno selo pevač je odlazio često i bio glavni oslonac svom roditelju, pomagao mu je i bio spreman uvek da ga sasluša.

Zajedno su uživali pored Morave, nekada uz celu porodicu, a nekada sami. Sada Miroslav odlazi sam u Mrčajevce i tuguje jer je rana sveža.

- Još ne verujem da u kući neću zateći oca. Imao je 90 godina, a imao je živosti i razdraganosti mnogo mlađeg čoveka. Iznenadila nas je njegova smrt jer nije bolovao od teških bolesti, iako smo poslednje dve decenije stalno krpili nešto kod njega. Kad su ga stigle godine, stigle su i bolesti. Duh ga nije napuštao i znao je da se raduje - priča Miroslav.

Miroslav je uprkos velikom gubitku morao da nastavi dalje i da počne sa pripremama rođendanskih koncerata u Centru „Sava”, koje tradicionalno, petnaestu godinu zaredom održava 10. i 11. decembra, a često i 12. zbog velikog interesovanja publike.

Na tim koncertima njegov otac je sedeo u publici na mestu rezervisanom za njega, a znali su i da zapevaju zajedno. Ove godine tata Živote nema.

- Koncerte posvećujem ocu, ali i majci, bez koje sam ostao još u 24. godini. A otac je znao više pesama od mene.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: miroslav ilić