Mik Džeger: Podrška porodice nakon smrti dugogodišnje devojke

Mik Džeger: Podrška porodice nakon smrti dugogodišnje devojke

Autor: | 21/03/2014

0

Ser Mik Džeger otkazao je australijsku turneju sa "Rolingstonsima" i doleteo u Los Anđeles, kada je saznao da je njegova dugogodišnja devojka, modna kreatorka Lren Skot izvršila samoubistvo. On je trenutno okružen svojom porodicom, koja mu pomaže da preboli ove teške trenutke.
Sedamdesetogodišnjem rokeru u Los Anđelesu su se pridružili petoro od njegovo sedmoro dece - kćerke Karis (43), Elizabet (30), Džordžija Mej (22) i Džejd Džeger (42), kao i 28-godišnji sin Džejms, koji planiraju da ostanu uz oca sve do sahrane.
- Oni ga obožavaju. On će ostati u Los Anđelesu, dok se sahrana organizuje u Njujorku - rekao je Džegerov portparol.
Lrenino telo pronađeno je u njenom stanu na Menhetnu u ponedeljak. Još uvek nije poznato zašto je dizajnerka i stilistkinja odlučila da digne ruku na sebe, ali se kao moguć razlog spominju finansijski problemi, nakon što je Džeger oštro demantovao da su u njihovoj vezi postojali ljubavni problemi i da je on okončao njihovu romansu, koju su započeli 2001. godine. Još uvek nije poznato gde će Lren biti sahranjena, ali njena porodica priželjkuje da njeno telo počiva u rodnoj Juti.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: mik džeger