Jelena Bačić Alimpić: Čovek bez snova je kao reka bez korita

Jelena Bačić Alimpić: Čovek bez snova je kao reka bez korita

Autor: | 11/09/2014

0

Iako je bilo govora o tome da se Jelena Bačić Alimpić povlači sa malih ekrana, ljubitelji njenih emisija ipak će, ove jeseni moći da je gledaju u emisiji "Iskreno sa...". Posle devet meseci pauze, prihvatila je poziv "Hepi" televizije.
Emisija će biti u formi tok-šou programa, a obrađivaće popularne i aktuelne teme, kako sa naših, tako i sa širih prostora - kaže Jelena Bačić Alimpić.
- Gosti će biti poznate ličnosti iz sveta kulture, sporta, estrade, politike, socijalnog i društvenog života Srbije i regiona, ali ugostiću i nepoznate ljude, sa neobičnim pričama ili iskustvima.

Mislite li da su vam vernija publika žene, ili muškarci?

- Verujem da su žene generalno zainteresovanije za takvu vrstu televizijskog sadržaja, ali pouzdano znam da među ljudima koji su gledali moje emisije ima i muškaraca.

Kako su reagovali vaši najbliži na činjenicu da ćete opet biti na TV? Kako sve postižete, s obzirom na to da imate porodicu, pišete..?
- Podrška najbližih je presudila. Oni su i bili jedan od važnih razloga zbog kojih sam odlučila da ponovo radim autorsku emisiju. Moja treća knjiga “Poslednje proleće u Parizu” iz štampe je izašla u aprilu ove godine, tako da sam sada na pauzi koju uvek pravim posle objavljivanja knjige. Potrebna mi je izvesna distanca od poslednjeg romana, kako bih se u potpunosti posvetila sledećem, koji je već zapisan u mojoj mašti. Što se privatnih obaveza tiče, važno je samo dobro se organizovati. Sve bi bilo mnogo lakše da živim u Beogradu, ali Novi Sad je grad u kom sam rođena, moja mirna luka koju ne bih napuštala, iako, veoma volim Beograd.

Svojevremeno ste rekli da spadate u onu grupu žena, koje bi suprugu oprostile prevaru. Zašto?
- Rekla sam da bih verovatno oprostila prevaru, ali ne bih zaboravila. S druge strane, izdaju nikada ne bih oprostila, ali to je sasvim druga priča. Verujem da plemeniti praštaju, a pametni ignorišu.

Koju ponudu nikada ne biste mogli da odbijete?

- Samo jednu ponudu nikada ne bih mogla da odbijem, a u vezi je mojih knjiga.

O čemu sanjate ovih dana?
- Uvek o nečemu sanjam. Čovek bez snova je kao reka bez korita.

Gde biste voleli da otputujete?
- Obožavam putovanja, jer na njima uvek mnogo saznam i naučim. Ona mi daruju nešto veoma dragoceno - uspomene. Nadam se da ću na proleće da posetim Njujork.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin